Witam piszę żeby Was pocieszyć bo kiedy ja się dowiedziałam o chorobie to mi tego brakowało. Myślałam że nie będę mieć dzieci dwa lata przepłakałam z tego powodu,mężowi kazałam szukać dziewczyny z którą będzie mógł mieć dzieci.Objawy typowe- brak okresu,tłusta skóra i włosy,wypadanie włosów,tycie, wąsik itd. Chodzenie od lekarza do lekarza. Po tabletkach anty było jeszcze gorzej bo straszne humory miałam nie do wytrzymania-tu to akurat każdy organizm jest inny i moje koleżanki dobrze je znosiły,mnie to jednak nie odpowiadało i rzuciłam je w diabły . Udało mi się schudnąć parę kg i zajść w ciąże. Moja Karinka wczoraj skończyła dwa tygodnie. I powiem Wam - nie wiedziałam że wstawanie w nocy co 2,5-3 godz jest takie przyjemne (karmię butelką).Warto wierzyć. Muszę jeszcze zareklamować moją Panią doktor która prowadziła moją ciąże jest rewelacyjna dzięki Niej udało mi się utrzymać ciąże bo przy PCOS jest dużo poronień i ja też miałam problemy ale udało się. A Karinka dostała drugie imię po Pani doktor Katarzynka

. Szkoda że tak późno do Niej trafiłam. Jak ktoś szuka w Łodzi lekarza to Pani doktor nazywa się Katarzyna Kowalczyk Amico przyjmuje prywatnie na Zielonej w Centrum Ginekologi i Położnictwa telefon można znaleźć w internecie wizyta 100 zł,nie żałuje nawet złotówki. Ma bardzo dobre opinię co można sprawdzić.Przyjmuje też w Madurowiczu jak ktoś nie chce płacić.
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź