I już po wszystkim! Zabieg metodą Vecchietti'ego miałam przeprowadzony 23 list. w Klinice w Bytomiu. Zgodnie z obietnicą zamieszczam ogólne informacje o zabiegu a o szczególy możecie pytać na gg lub mailem. Zostałam skierowana na zabieg przez dr P.Bodzka. Gorąco polecam tego lekarza, jest delikatny, przesympatyczny i naprawdę możecie na niego liczyć w ciężkich chwilach. Przy operacji uczestniczy również dr Blecharz. I to On będzie później waszym głównym "oprawcą "

przy naciąganiu, ale to świetny specjalista od tej metody. Zabieg jest bolesny, ale w zasadzie jak przeżyjecie pierwsze naciąganie to reszta jest do zniesienia dzięki zastrzykom p/bólowym. U mnie naciąganie trwało 7 dni, efekt to 12 cm..ale żeby to osiągnąć musicie troszkę same poćwiczyć (jak: mailem) W klinice spędziłam 2 tyg. Teraz jestem już w domu i normalnie chodzę do pracy, jeżdżę samochodem i w zasadnie nie odczuwam żadnych dolegliwości bólowych a jedynie dyskomfort związany z noszeniem protezy. Ogólnie polecam Wam zabieg tą metodą bo efekty są zadowalające, najbardziej zbliżone do naturalnych no i nie ma żadnych blizn na brzuchu, oprócz dwóch zaledwie cm dziurek

I to na tyle..resztę szczegółów podam bez problemu mailem.
Jeszcze raz wielkie podziękowania dla dr Bodzka, bez którego nic by mi się nie udało zrobić, dr Blecharza za przeprowadzenie zabiegu i dla siostry Justyny- to u niej znajdziecie zrozumienie, pomoc i wszelkie informacje na temat pielęgnacji już po wyjściu z Kliniki. DZIĘKUJĘ!!!!!!
Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź