użytkowników online: 169

Ginekologia dla pacjenta i rodziny - komentarze do tekstów

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.0)
      Ginekologia - komentarze do tekstów dodane przez pacjenta i rodzinę
       O grupie Forum  Wiadomości (413) Artykuły (121) Porady (86) Społeczność (215) Szukaj  

Forum - Ginekologia dla pacjenta i rodziny - komentarze do tekstów

Zespół Mayer – Rokitansky – Küster – Hauser [40]

• Dodano: 02-07-2006, 18:25
      •  
      •  
      •  
      •  
      Czesc dziewczyny!

Zobaczcie co znalazlam: http://www.kopalniawiedzy.pl/wiadomosc_153.html

Jakas szansa dla nas?? icon_smile.gif)

Jesli ktoras z WSs chcialaby pogadac (nie tylko o MRKH) to zapraszam na maila ona_czyli_ja1@gazeta.pl
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 11-07-2006, 20:45
      •  
      •  
      •  
      •  
      witajcie ja juz rok po zabiegu metodą Vecchietti'ego nie czuje juz sie w zaden sposob inną kobieta, mam faceta który nieraz stwierdził ze mimo że nie mogę mieć dzieci kobiety powinny zazdrościć mojej kobiecości bo po zabiegu sex to przyjemność a na dodatek nigdy nie mogę się wykręcić okresemicon_smile.gif Kiedys było mi cieżko z tym faktem. Dzis powtarzam nie tylko sobie ale kazdej dziewczynie jaka spotkam z mrkh ze jestesmy wyjatkowe a nie inneicon_smile.gif!!! Jesli chcecie ze mna pogadac lub macie jakies pytanie chetnie pomoge. Musimy sie wspierac wiedza bo niestety jeszcze jest malo artykułow i informacji o naszej chorobie agnesu@o2.pl icon_wink.gificon_wink.gificon_wink.gif

agnes

• Dodano: 12-07-2006, 21:40
      •  
      •  
      •  
      •  
      witam chciulabym sie zapytac czy moge np zmienic godzine przyjmnowania tabletki z 7 rano na 9 rano? czy to pobnizy skutecznosc??
      • Dodano: 13-08-2006, 15:36
      •  
      •  
      •  
      •  
      Hej jestem tu nowa i chciłabym zasięgnąć informacji ogólnych o zespole mrkh. W ogóle mam problem bo byłam już u 4 lekarzy ginekologów i nikt nie chce sie podjąć kontroli- leczenia mojej choroby, teraz szukam dobrego ginekologa, który by mi wystawił opinię lekarską na temat mojego zdrowia, bo jest mi to potrzebne do dalszych badań endokrynologicznych, ale każdy do tej pory jak usłyszał, że mam zespół mrkh to powiedziałe, że nic z tym nie można zrobić i nie wystawił mi opini lekarskiej... nie wiem do kogo mam sie udać... jeżeli ktoś może mi pomóc, to bardzo proszę o jakiś kontakt do dobrego lekarza, który sie nie przestraszy mrkh. Jestem z Bytomia, więc szukam lekarzy z tego miasta lub w pobliżu. Pozdrawiam wszystkich papa. Mój e-mail justii20056@wp.pl
      • Dodano: 24-08-2010, 13:40
      •  
      •  
      •  
      •  
      Część! Widzę, że najstarsze informacje są z 2006 roku. Dziewczyny, ja także urodziłam się z mrkh. Wiem to od 5 lat i zdarzyłam się z tym pogodzić. Piszcie do mnie jeśli macie potrzebę, ochotę i chęć poznania kogoś z tym samym problemem. joannabieniek19a@interia.pl

pozdrawiam
      • Dodano: 24-01-2011, 12:36
      •  
      •  
      •  
      •  
      hej
      jesli sa tutaj jeszcze jakies dziewczyny z mrkh chcace podzielic sie swoimi doswiadczeniami to zapraszam na mojego maila; agentkazimierz@o2.pl
      pozdrawiam
      kasia z mrkh
      • Dodano: 24-01-2011, 12:36
      •  
      •  
      •  
      •  
      hej
      jesli sa tutaj jeszcze jakies dziewczyny z mrkh chcace podzielic sie swoimi doswiadczeniami to zapraszam na mojego maila; agentkazimierz@o2.pl
      pozdrawiam
      kasia z mrkh
      • Dodano: 24-01-2011, 12:38
      •  
      •  
      •  
      •  
      sorki email mial byc
      agentkazimierz@o2.pl ;P

kasia z mrkh
      • Dodano: 06-03-2011, 00:39
      •  
      •  
      •  
      •  
      Hej!
      Niedawno dowiedziałam się że mam MRKH ...
      Bardzo proszę o pomoc.. Chciałabym wykonać zabieg, ale tak naprawdę nic o nim nie wiem... Chciałabym aby dziewczyny które mają zabieg już za sobą odpowiedziały na kilka moich pytań..
      Czy wystąpiły jakieś niepożądane "skutki uboczne" po zabiegu?
      Ile trwa okres rekonwalescencji ?
      Kiedy można zacząć współżycie po zabiegu?
      Czy pochwa się kurczy, jeśli tak to po jakim czasie i dlaczego?
      Czy potrzeba jakiejś rehabilitacji?
      Czy trzeba brać jakieś leki?
      Czy cokolwiek boli po zabiegu?
      Błona dziewicza jest usuwana przy takim zabiegu czy można na własne życzenie dopiero ją usunąć ?
      Czy jest się przytomnym podczas tego zabiegu?
      Z góry dziękuję
      mój numer GG : 2043426
      Czekam na wiadomości
      Kasia
      • Dodano: 04-02-2012, 22:36
      •  
      •  
      •  
      •  
      hmmm syndrom MRKH przez 13 lat o tym nie myślałam, wyparłam ze świadomości jego istnienie, ale czas coś z TYM zrobić, czy ktoś może polecić lekarza z pomorskiego który się na tym zna? bo ci co się mną zajmowali kiedyś już na pewno są na emeryturze, pozdrawiam smile

Podobne dyskusje

Ankieta

Które kobiety objete są programem profilaktyki raka szyjki macicy?