użytkowników online: 4464

Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.3)
      Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (373) Artykuły (147) Porady (104) Społeczność (5646) Szukaj  

Forum - Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta

pytanie do specjalisty. Ważne. [2]

• Dodano: 23-09-2009, 16:29
      •  
      •  
      •  
      •  
      Dzień dobry. A więc mam pewien problem i mam nadzieje, że pomogą mi państwo choć trochę ułatwić jego rozwiązanie. Tak więc 5 sierpnia przyjechał mój chłopak,a 6 sierpnia się kochaliśmy. Bez zabezpieczenia i na dodatek tego dnia dostałam miesiączkę. Mój cykl zazwyczaj jest od 28 - 32 dni. Miesiączkują zawszę 5 dni. Z czego 5-ty dzień jest już bardzo słaby. Piszę, bo jesteśmy pewni, że Jego sperma na pewno dostała się 'do środka' (był pewny, że podczas okresu dziewczyna NIE może zajść w ciążę ;/ ). Wyczytałam, że ciężko znaleźć jakieś objawy, które towarzyszą tuż po zapłodnieniu. W każdym razie mój śluz jest koloru lekko białego i przeźroczystego. I jest niekiedy rozciągliwy. Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję. wink
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 28-09-2009, 12:46
      •  
      •  
      •  
      •  
      Muszę Cię zmartwić ale mój kolega dostał braciszka bo rodzice LEKARZE kochali się w miesiączkę...
      Nie pamietam ale chyba najwcześniejsza ciąża jest wykrywana przez test 14 dni po zapłodnieniu (jest t ten test z Majka z rodziny zastepczej na opakowaniu).
      Czy dobrze rozumiem ze ostatnio okres mialas 6sierpnia?
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Podobne dyskusje

Ankieta

Czy stosujesz antykoncepcję?