użytkowników online: 2884

Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.3)
      Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (373) Artykuły (147) Porady (104) Społeczność (5646) Szukaj  

Forum - Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Mały biust + miesiączka! [4]

• Dodano: 28-11-2009, 13:24
      •  
      •  
      •  
      •  
      Ludzie proszę was pomóżcie mi bo ja już nie wiem co mam zrobić!
      Mam 14 lat, jestem płaska jak deska a nie chcę! + jeszcze nie mam miesiączki! co jest z e mną nie tak chodzie do 2 gimnazjum i nic!
      Wszyscy wyśmiewają się ze mnie że jestem asfaltem deską itp.. to upokarzające i to jeszcze przy wszystkich cry
      No i to że jeszcze nie mam miesiączki a już skończyłam 14 lat!

Powiedzcie co ja mam zrobić? Jestem chuda to fakt tylko trochę uda mam większe mam ~ 158-1,60 cm wzrostu!
      któregoś dnia przyszłam do domu bardzo upokorzona i powiedziałam o wszystkim mamie mama jak zwykle zaczeła nudną gatkę że jeszcze mam czas... to powiedziałam że może powinnam iść do ginekologa mam powiedziała że na razie nie mam takiej potrzeby bo wszystko jest w porządku ale ja codziennie się stresuje! tym... czasami wgl najchętniej nie wychodziła bym z domu!

PS. mama ma duży biust... ale mówiła że bardzo zaczął jej rosnąć po 20...

może mam coś jeść...? nie wiem... bo ostatnio mało mięsa jem... może trzeba jeść dużo proszę was o sensowne odpowiedzi... nie typu nie przejmuj się albo że masz czas bo to słyszę codziennie...
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 28-11-2009, 17:17
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witaj, wiek, w którym zaczyna się dojrzewać to indywidualna cecha każdego człowieka, przyjmuje się, że powodem do niepokoju jest niewystąpienie miesiączki do ukończenia 16 lat, Ty masz 14, tak jak mówi Twoja mama wszystko jeszcze przed Tobą. Nie denerwuj się na zapas, pewnie dostaniesz okresu kiedy nie będziesz się tego spodziewać. Ja dostałam dopiero w wieku 15 lat, a po pierwszym miałam 1 rok przerwy. Teraz mam 26 lat i od lat wszystko jest ok. A głupimi ludźmi się nie przejmuj.
      • Dodano: 28-11-2009, 17:35
      •  
      •  
      •  
      •  
      no niby tak ale miesiączką akurat się mniej przejmuje
      nawet się ciesze że nie muszę się męczyć ...
      Ale co z biustem? crycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycry
      • Dodano: 28-11-2009, 17:42
      •  
      •  
      •  
      •  
      Na pewno urośnie z czasem. Nie martw się!

Podobne dyskusje

Ankieta

Czy stosujesz antykoncepcję?