użytkowników online: 4464

Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.3)
      Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (373) Artykuły (147) Porady (104) Społeczność (5647) Szukaj  

Forum - Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta

WYNIKI/PROSZĘ O POMOC!!! [1]

• Dodano: 04-01-2010, 11:11
      •  
      •  
      •  
      •  
      PODAJE WYNIK CYTOLOGII>a1 ROZMAZ NADAJE SIĘ DO OCENY,B3stwierdza sie nieprawidlowe komórki nablonkowe,C1stwierdza sie czynniki infekcyjne/grzyby morfologiczne odpowiadajace Candida,C5stwierdza się zmiane śródnablonkową,malego stopnia*** cechy dysplazji malego stopnia,LSIL(,DUŻEGO STOPNIA***HSIL(cechy dysplazji średniego stopnia,badanie wykonane w pazdzierniku,mam 38 lat,mialam 3 cesarki,potem w listopadzie mialam pobrane wycinki z szyjki macicy,wylyzeczkowanie kanalu szyjki macicy i jamy macicy,wynik/rozpoznanie kliniczne,cytologia 3 grupa lsil hsil ***dysplazja dużego stopnia,rozpoznanie,endometriumfazy sekrecyjnej,wycinki z szyjki macicy z cechami przewleklego zapalenia i infekcją HPV,bez dysplazji,przewlekle zapalenie endocervix,lekarz ginekolog kazal sie zaszczepic lecz wyczytalam z ulotki iz jak ma sie ten wirus to szczepionka nie dziala i kazal mi ginekolog przyjsc dopiero na badanie za 6 miesiecy,ja twierdze ze mnie poprostu zbagatelizowal tym bardziej iż lekarz wie że moja mama umarla na raka szyjki macicy prosze o szczera interpretacje moich wyników i ewentualnie podpowiedzenie co dalej zrobic,niestety jestem samotną matką i niestać mnie na prywatne wizyty u ginekologow a państwowo wiadomo jak dbają w tak malych miasteczkach,prosze o przeslanie odpowiedzi na mojego meila JOANNA12311@wp.pl z góry dziękuje i pozdrawiam
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź

Podobne dyskusje

Ankieta

Co znaczy słowo amenorrhoea primaria?