Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.3)
      Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (373) Artykuły (147) Porady (104) Społeczność (5646) Szukaj  

Forum - Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta

podwiazanie jajnikow [4]

• Dodano: 01-02-2010, 18:35
      •  
      •  
      •  
      •  
      jestem mama 27 letnia dwojki dzieci 2,5 letnij corki i 11 miiesiecznego syna obecniie spodzewam sie 3 dziecka na koniec sierpniia oboje z mezem juz nie chcemy pozniej miec dzieci mam pytanie czy moge prosc w szptalu o podwiazanie jajnikow??? jakie sa wadt i zalety takiego zabiegu i czy to cos kosztuje z gory dziekuje za odpowiiedz
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 23 głosy
      Oddano 23 głosy
      • Dodano: 21-02-2010, 11:01
      •  
      •  
      •  
      •  
      witam rozumiem że jest ci teraz cięzko i myślisz sobie że byłoby lepiej podwiazac jajniki bo nie chcesz mieć więcej dzieci głowa do góry to nie jest koniec świata mimo że tak ći może sie wydawać rób wszystko aby maleństwo które nosisz w sobie urodziło się zdrowe i w czasie a reszta jakos się ulozy podwiązanie jajników wiąże się z różnymi dolegliwościami i niewiem czy wogóle coś takiego jest możliwe bo po co są w takim razie tabletki i plastry anty każda z nas podwiązałaby sobie jajniki i już po sprawie ale zawsze możesz zapytać swojego ginekologa serdecznie pozdrawiam razzrazz
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 3 głosy
      Oddano 3 głosy
      • Dodano: 22-02-2010, 19:32
      •  
      •  
      •  
      •  
      dziekuje za odpowiedz tylko ze moj gnekolog bardzo mnie zawiodl dostalam tabletk antykoncepcyjne zazywalam jak mi kazal co zaszlam w ciaze wie pani jakie bylo moje zdziwienie gdy zrobilam test ciazowy i on wyszedl pozytywnie cry bylam wsciiekla i zalamana terz juz jestem spokojna ciesze siie ze maluszek sie dobrze rozwiija ale na lekarza jestem zla
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 22-02-2010, 19:53
      •  
      •  
      •  
      •  
      witam na temat lekarzy lepiej nic nie mówić oni chyba tylko umieją strajkować ja równiez mam z nimi przeprawę leczą mnie na torbiel jajnika od ponad dwóch lat kupuję masę lekarstw i nic nastepne i tak dalej jezeli chodzi o panią wyobrażam sobie że jest pani ciężko i czyję sie pani zawiedziona niema się co martwić jakoś sie ułoży oby tylko było zdrowe może znajdzie pani pomoc wsród rodziny bo napewno maluchy dają pani w kość a co do tabletek to osobiście nie wierzę w skuteczność może jakaś wkładka ale to znowu wiąże się z kosztami o ile wiem to około 500 zł ale na 4 lata może niech pani przede wszystkim zmieni lekarza a potem zasiegnie fachowej porady u kilku lekarzy serdecznie pozdrawiam
      ps tytaj wszyscy mówimy sobie na ty:- href=/galeria/jola18272/albumy title="Przejdź do galerii użytkownika"]
      Zdjęcie lub film zostały usunięte przez użytkownika lub administratora
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      edytowano: 22-02-2010, 19:54

Podobne dyskusje

Ankieta

Czy stosujesz antykoncepcję?