Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.3)
      Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (373) Artykuły (147) Porady (104) Społeczność (5647) Szukaj  

Forum - Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Sex z tamponem [6]

• Dodano: 17-03-2010, 11:11
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam serdecznie.
      Otóż mam pytanie.
      Ostatnio mój chłopak namówił mnie na sex podczas miesiączki.
      Ponieważ podczas miesiączki używam tamponów, kochaliśmy się gdy miałam go w środku.
      Mój chłopak zadał mi pytanie na które sama za bardzo nie znałam odpowiedzi.
      Brzmiało ono tak:
      ,, czy jeśli masz miesiączkę i masz tampona a ja dojdę, zajdziesz w ciążę??,,
      Nie potrafiłam mu na to pytanie zbytnio odpowiedzieć więc woleliśmy nie ryzykować.
      Proszę o wyrozumiałość i odpowiedź.
      Z góry bardzo dziękuję wink
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 2 głosy
      Oddano 2 głosy
      • Dodano: 17-03-2010, 11:13
      •  
      •  
      •  
      •  
      Jak można uprawiać sex mając w sobie tampon?!
      Dla mnie to niepojęte... mad
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 17-03-2010, 11:27
      •  
      •  
      •  
      •  
      Ja np. nic złego w tym nie widzę.
      Ostatnio przeglądałam inne fora na ten temat, wielę kobiet kocha się ze swoimi połówkami w taki sposób, i także nie widzą w tym nic,, niepojętego,,
      Podczas sexu nawet nie czuć że masz tampona w środku, partner również go nie czuje.
      • Dodano: 24-03-2010, 11:26
      •  
      •  
      •  
      •  
      napewno o tej samej dziurce mówimy ? biggrin jak mozna go nie czuc ? ;p Patrz, bo chlopak Ci go wepchnie tak ze bedziesz musiala do lekarza isc zeby Ci wyciągał;p
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      • Dodano: 24-03-2010, 11:36
      •  
      •  
      •  
      •  
      wydaje mi się że raczej trzeba uważać, aby nie wepchnąć go zbyt mocno do środka, bo później trudno wyjąć a jechać do lekarz i prosić o wyjęcie to raczej trochę krępujące. Podczas okresu polecam baraszkowanie w wannie z dużą ilością piany np przy świecach lub pod prysznicem smile
      • Dodano: 24-03-2010, 13:15
      •  
      •  
      •  
      •  
      niestety sex z tamponem to cos niepojetego i nie mam tu zamiaru cie obrazac...po 1 tampon moze zostac wepchniety glebiej i to juz jest ryzyko wielu zakazen i wizyty u ginekologa....po 2 sex podczas miesiaczki jest bardziej pojety niz z tamponem bo tak czy siak penis bedzie mial stycznosc z krwia(w prezerwatywie czy bez) wiec co to za roznica? a lepiej podlozyc cos pod pupe zeby nie zakrwawic lozka razz a po 3 jesli facet dojdzie w takiej sytuacji to moze dojsc do zaplodnienia tyle ze zalezy to od dnia cyklu bo w czasie okresu moze rownie dobrze dojsc do zaplodnienia jak w czasie poowulacyjnym

radze wyjac tampona przed przyjemnosciami a tak pozatym to w sumie dziwne to wszystko ze po wlozeniu penisa do konca nie konczy sie sznureczek ;p czyzby mniejszy rozmiar jego przyrodzenia? smile

Podobne dyskusje

Ankieta

Co znaczy słowo amenorrhoea primaria?