użytkowników online: 4381

Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Najnowsze na forum
Oceń forum: 
 (3.3)
      Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta
       O grupie Forum  Wiadomości (370) Artykuły (147) Porady (104) Społeczność (5635) Szukaj  

Forum - Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Gynalgin rozpoczęcie kuracji [6]

• Dodano: 29-01-2012, 10:56
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam, mam pytanie, czy mozna zacząć stosować gynalgin dopochwowo 10 dni po zakonczeniu miesiączki? Mimo tego, ze w ulotce jest napisane zeby zaczac 2-4 dni po zakonczeniu miesiaczki?
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź
      • Dodano: 29-01-2012, 13:53
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witaj
      Jeżeli zdążysz zakończyć kurację przed następną miesiączką to tak.
      • Dodano: 29-01-2012, 15:01
      •  
      •  
      •  
      •  
      Dziękuje bardzo za odpowiedz, tak zdążę nim dostane miesiączkę smile
      • Dodano: 03-02-2012, 20:10
      •  
      •  
      •  
      •  
      Nie chcę rozpoczynać nowego tematu więc zapytam tu bo też mam problem z gynalgin-okres.
      Byłam na kontroli poporodowej i lekarz przypisał mi gynalgin wziełam połowe opakowania i dostałam okresu (pierwszy po porodzie) i teraz nie wiem co mam robić. Jak skończy mi się okres to dokończyć opakowanie? Mam się zgłosić do lekarza za tydzień żeby zrobić cytologię. Zapomniałam lekarza spytać co jeśli dostane w trakcie leczenia okresu...zresztą sam powinien mi to powiedzieć bo kazał się pilnować.
      • Dodano: 04-02-2012, 13:29
      •  
      •  
      •  
      •  
      Witam
      Po zakończeniu krwawienia dokończ kurację.
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos
      anonim77633 2012-02-03 20:10:42 Nie chcę rozpoczynać nowego tematu więc zapytam tu bo też mam problem z gynalgin-okres.
      Byłam na kontroli poporodowej i lekarz przypisał mi gynalgin wziełam połowe opakowania i dostałam okresu (pierwszy po porodzie) i teraz nie wiem co mam robić. Jak skończy mi się okres to dokończyć opakowanie? Mam się zgłosić do lekarza za tydzień żeby zrobić cytologię. Zapomniałam lekarza spytać co jeśli dostane w trakcie leczenia okresu...zresztą sam powinien mi to powiedzieć bo kazał się pilnować.

jw po zakończeniu krwawienia, dokończ leczenie. w między czasie możesz brac lacibios femina na florę i w celu obniżania pH (krew ma odczyn zasadowy i źle wpływa na flore i sprzyja rozwijaniu się infekcji).
      i pamiętak, że powinno się też przed cytologią po leczeniu odczekac kilka dni
      Głosowałaś/eś już na tę wypowiedź, łącznie oddano 1 głos
      Oddano 1 głos

Podobne dyskusje

Ankieta

Które kobiety objete są programem profilaktyki raka szyjki macicy?