| O grupie | Forum | Wiadomości | Artykuły | Ludzie | ||||||
Dopóki nie poznamy własnych wartości ,nie ujrzymy jej nigdzie i w nikim. Zatem zadajmy sobie pytanie : po co żyję ? Żeby cierpieć ? To masochizm. a nuda jest najlepszym momentem na głupie myśli,pogrążanie się w depresji,smutku,itd. DZIAŁAJ ! Idź na kurs językowy czy inny, basen,wycieczki,zapisz się na sztukę walki, znajdź drogę do Pasji...... Jest tyle rzeczy do zrobienia przed zestarzeniem sie (bo potem będzie czas na odpoczynek). Nie ma czasu na ***. Pisz wiersze,pamiętnik,namaluj obraz,twórz. Wstań i ruszaj!!!!! Uśmiechaj się do ludzi. Zaadoptuj pieska-to jednak kochany przyjaciel.
Ciesze sie ze chociaż jedno zdanie potrafi zadziałać pozytywnie, mam tego miliony myśli ktore jak narazie działają, poprostu szukam sensu kazdego dnia, tych 11 min dobra pozdrawiam Tomasz
niemoge dać sobie rady ciongle kłopoty i wogule mam ochote sie zabić co mam robić? ![]()
Tak, ja także znalazłam to forum wpisując "chcę umrzeć". I nie wiem, czy mam coś więcej do powiedzenie poza tym
Ale nawet jesli ktoś chodzi do psychologa to to *** daje.. wiem co piszę bo sama tak miałam.. ![]()