Serwisy Medforum

Reklama

Reklama

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

(3)

Ginekologia - forum dla rodziny i pacjenta

Temat: zbyt niskie TSH (1)

  • 17-05-2005 11:39:00

    Mam ogromną prośbę o udzielenie odpowiedzi na temat niskiego TSH . Jestem w 22 tyg.ciąży., robiłam badania na poziom hormonów i wynik jak dla mnie jest wstrząsający TSH -0,0562, oraz FT3 - 4,56. Wcześniej leczyłam się na tarczyce i jak zaszłam w ciążę była ustabilizowana . Na początku ciąż 5-6 tydzień wyniki były TSH 0,562, FT3 - 4,62 oraz FT4 -14,19. Lekarz przez całą ciąże zalecił mie JODID 200 w dawce 250 . Wizytę u lekarza endokrynologa mam jutro, ale od wczoraj jestem w posiadaniu wyników i nocke miałam z głowy . Martwię się o dzidzie czy nic jej chwilowo nie zagraża . Bardzo proszę o pradę . Z góry dziękuje.

    Ostatnia edycja: 17-05-2005 11:39:00

Zobacz inne dyskusje

  • Wątek: uplawy
    rano i wieczorem mam brązowe upławy w ciągu dnia są raczej białe lub...
  • Wątek: gosc 15
    Mam pytanie czy jest to bezplodnosc jezeli w dni plodne moj chlopak doszedl a ja nie jestem w...
  • aleksandra1990
    Wątek: Plamienia?
    Witam,Proszę o pomoc. Otóż mam taki problem. Od sierpnia biorę lek...
  • Witam wszystkich forumowiczówMam następujący problem: karmie piersią...
  • Polecamy

    http://static2.medforum.pl/cache/logos/1821105_kobieta_smutek_rozstanie_ojoimages_cr-W300H200.jpgFot. ojoimagesUpławy
    Za upławy uważa się nieprawidłową wydzielinę z pochwy,...
    Twoja sugestia