przerośnieta szyjka macicy
witam. wracam od ginekologa twierdzi ze czeka mnie operacja skorcenia szyjki macicy bo jest...
Witam, odebrałam dziś wyniki AFP. Robiłam je będąc w 17 tygodniu 2 dni. Wynik AFP wynosi 22,16 U/ml a zakres referencyjny jest podany od 0 do 5,8. Strasznie się boję czy te wyniki są poprawne. Wizytę u lekarza prowadzącego ciąże mam dopiero za 3 tygodnie. Proszę o odpowiedź. Z góry bardzo dziękuję
Nie znam się na tym ale jak ja byłam w ciąży to jak mnie coś niepokoiło to szlam do lekarza żeby chociaż spojrzał na wyniki badań. Na pewno cię przyjmie, i zamiast szukać na forum odpowiedzi to pędź do lekarza albo chociaż zadzwon i zapytaj. Od tego jest lekarz prowadzący pozdrawiam
witam. wracam od ginekologa twierdzi ze czeka mnie operacja skorcenia szyjki macicy bo jest...
Robiłam ostatnio badania krwi i mam problem z interpretacją. TSH: 4,730 mU/lFT4:...
Gdzie mozna wGdansku tanio i dobrze wyknac badanie urodynamiczne .Gdzie polecacie?.Pozdrawiam
,Kochani,gdzie mozna w Gdańsku wykonac tanio i dobrze badanie urodynamiczne.Pozdrawiam