Witam serdecznie chciałabym podzielić się historią mojej mamy. Parę lat...
Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki
Temat: blagam o pomoc (5)
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/blagam-o-pomoc/watek/724097/1.html#p724097https://www.forumginekologiczne.pl/forum/blagam-o-pomoc/watek/724097/1.html blagam o pomoc Gość
bralam dopochwowo po pierwszym wsadzeniu tabletek dosstalak krwawienie ale skurcze taki leciutke cos duzego nawet wylecialo ale czy to to? bo czuje dziwne uczucie w brzuchu... nie moge se na dziecko pozwolic ostatnia miesiacze mialal okolo28stycznia oprocz ego krwawienia a podczas tego dawkowania i uplywami krwi zrobilam test jest pozytywny czy to mozliwe blagam o szybka rade
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/blagam-o-pomoc/watek/724097/1.html#p724174https://www.forumginekologiczne.pl/forum/blagam-o-pomoc/watek/724097/1.html blagam o pomoc Treść zablokowana przez moderatora
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/blagam-o-pomoc/watek/724097/1.html#p724178https://www.forumginekologiczne.pl/forum/blagam-o-pomoc/watek/724097/1.html blagam o pomoc Treść zablokowana przez moderatora
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/blagam-o-pomoc/watek/724097/1.html#p724380https://www.forumginekologiczne.pl/forum/blagam-o-pomoc/watek/724097/1.html blagam o pomoc
Serce dziecka zaczyna bić już w 21. dniu życia od poczęcia.
Serce dziecka w wieku 32 dni od poczęcia bije już około 113 razy na minutę.
Na poniższej stronie jest nagranie z MIKRO-KAMERY
i widać jak bije SERCE DZIECKA
w wieku 32 dni od poczęcia:
www.ehd.org/widget2.php?movie=1&language=71&title=1&age=2
-Można na tym filmie zobaczyć:
jak SERCE DZIECKA w wieku 32 dni od poczęcia
(4 Weeks 4 Days = 4 tygodnie 4 dni)
zmienia kolor,
kiedy z każdym uderzeniem serca
krew wpływa i opuszcza komory.
Serce dziecka uderzy około 54 miliony razy przed urodzeniem, a ponad 3,2 miliardy razy w ciągu 80 lat życia.
Powyższa strona jest częścią projektu sfinansowanego przez Narodowy Instytut Zdrowia USA i mającego na celu zarejestrowanie najwcześniejszych chwil życia dziecka.
----------------------------------
Tutaj podaję dla Pani bezpłatny numer stworzony właśnie dla kobiet, które potrzebują wsparcia dla siebie i swojego nienarodzonego dziecka:
800 112 800
(jest on bezpłatny i czynny od poniedziałku do piątku w godz. 19.00-7.00, a w pozostałe dni przez całą dobę). Są fundusze dla kobiet wychowujących dzieci! Też jest możliwość oddania dziecka, bez żadnych konsekwencji, do adopcji - wtedy też żadnej kobiety nigdy nie będzie dręczyć myśl, sumienie, że zabiła swoje dziecko.
Można także pozostawić Dziecko w Oknie Życia:
pl.wikipedia.org/wiki/Okno_%C5%BCycia
- Lepiej oddać własne dziecko do adopcji niż zostać zabójczynią własnego dziecka.
-ALE NAWET NIE BĘDZIE TAKIEJ POTRZEBY, ŻEBY MIAŁA PANI Z PRZYCZYN FINANSOWYCH ODDAWAĆ SWOJE DZIECKO DO ADOPCJI:
Tutaj dla przykładu podaję jeden z funduszy: FUNDUSZ WSPARCIA RODZINY, którego celem jest wsparcie finansowe kobiet w ciąży znajdujących się w bardzo trudnej sytuacji materialnej i rodzinnej:
pro-life.pl/?a=pages&id=225
Łączna pomoc w wysokości 17 000 zł
(5 tysięcy zł w czasie trwania ciąży, a następnie przez dwa lata co miesiąc po 500 zł).
W wyjątkowych sytuacjach pomoc będzie wydatkowana w jeszcze w innych okresach.
Można również osobiście skontaktować się w sprawie pomocy z Funduszu wsparcia rodziny, na wspomnianej stronie w panelu u góry strony jest zakładka "KONTAKT" i jest podany telefon, adres e-mail, także adres zwykły: ul. Krowoderska 24/6, 31-142 Kraków
tel./fax (12) 421-08-43
e-mail: [email protected]
(Sekretariat redakcji czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 9.00-15.00.)
-------------
JEŚLI NIE MOŻE PANI WYCHOWAĆ SWOJEGO DZIECKA
(nawet pomimo Funduszu Wsparcia Rodziny, łączna pomoc: 17 000 zł, a w wyjątkowych sytuacjach więcej)
TO PROSZĘ ODDAC SWOJE DZIECKO DO ADOPCJI,
A NIE ZABIJAĆ SWOJEGO DZIECKA!!!
- Ile Matek przecież oddało swoje dziecko do ADOPCJI! Zobacz ile jest przykładów spośród sławnych ludzi:
Matka Johna Lennona, Nelsona Mandeli, The Babe, Jamie Foxxa, Nancy Reagan, Billa Clintona, Jacka, J.R.R. Tolkiena, Tima McGraw, Faith Hill, Davesa Thomasa, Sarah McLachlan, "D.M.C." McDaniels, Matka Steve Jobsa, Jesse Jackson, Newt Gingrich, Willie Nelson, Matka Eleanor Roosevelt....
I wiele wiele innych MATEK, które nie zabiły swojego DZIECKA, ale oddały je do adopcji - nikt nie śmie im tego zarzucić!!!! - Wiele kobiet, choć kochało swoje dziecko, to oddały je do adopcji, ale nie ZABIŁY SWOJEGO DZIECKA!!
A Steve Jobs (jeden z dwójki założycieli znanej na całym świecie firmy Apple) w swojej biografii opisał, że w latach 80tych odnalazł swoją Matkę i podziękował swojej Matce, że go nie zabiła, a oddała do adopcji:
„Chciałem ją spotkać po to by przekonać się czy wszystko z nią jest ok i podziękować jej, że nie abortowała mnie. Gdy zaszła w ciąże miała 23 lata i wiele przeszła by mnie urodzić”- opowiadał geniusz informatyki. W końcu Jobs odnalazł kobietę- Joanne Schieble. Matka widząc syna, przeprosiła go ze łzami w oczach za to, że zdecydowała się go oddać do adopcji. „Nie przejmuj się”- powiedziałem jej. „Miałem znakomite dzieciństwo”- powiedział Jobs.
Proszę pozwolić sobie i swojemu dziecku pomóc!
-----------------------
Niżej zamieszczam zdjęcie szczątek 7-tygodniowego dziecka,
które zostało "abortowane", widać maleńkie dłonie, stópki oraz część tułowia.
A pod tym zdjęciem podaję link gdzie można zobaczyć, że
UDAŁO SIĘ SFILMOWAĆ MIKRO-KAMERĄ,
JAK DZIECKO W TYM SAMYM WIEKU,
7 TYGODNI OD POCZĘCIA,
W ŁONIE MATKI, MIAŁO AKURAT C Z K A W K Ę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.ehd.org/movies.php?mov_id=248&language=71
b)
W 7 tygodniu dłonie dziecka mogą się już wzajemnie dotykać, podobnie jak stopy. Powstały też stawy kolanowe. Film z mikro-kamery --->
www.ehd.org/movies.php?mov_id=42&language=71
c)
Proszę zobaczyć na filmie z mikro-kamery jak 7 tygodniowe dziecko rusza rączkami i proszę zwrócić uwagę na palce u rąk (oczywiście wyraźnie widać głowę dziecka, ręce, dobrze widać ŁOKIEĆ, nosek dziecka, stópki dziecka):
www.ehd.org/movies.php?mov_id=41&language=71
d)
Film z mikro-kamery DZIECKA w wieku 5 tygodni od poczęcia.
Proszę zwrócić uwagę na masywną wątrobę wypełniającą brzuch, sąsiadującą z bijącym sercem dziecka:
www.ehd.org/movies.php?mov_id=25&language=71
e)
Już w 6 tygodniu okolica warg DZIECKA jest
WRAŻLIWA NA DOTYK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a jej podrażnienie powoduje obrót ciała, cofnięcie głowy:
www.ehd.org/movies.php?mov_id=29&language=71
Powyższe LINKI to strony projektu sfinansowanego przez Narodowy Instytut Zdrowia USA, którego celem było dokładne zarejestrowanie najwcześniejszych chwil życia dziecka.
-------------
Jako rzecz szczególnie poruszającą, dodaję link do najnowszego wywiadu z Nickiem Vuicicem, który mimo tego, że nie posiada rąk i nóg, żyje pełnią życia, podróżuje po świecie, robi również karierę jako inwestor na rynku nieruchomości i jest jednym z najpopularniejszych na świecie mówców motywacyjnych: wpolityce.pl/dzienniki/dziennik-lukasza-adamskiego/34862-jestem-dowodem-na-to-ze-bog-nie-popelnia-bledow-nick-nie-ma-nog-i-rak-mimo-to-pomaga-innym
Jest też przeciwnikiem zabijania dzieci, w swoim wywiadzie tak powiedział:
"(...)
Nie mogę się doczekać dnia, gdy stanę przed zwolennikami aborcji i powiem im:
ZABIJCIE MNIE....................................................
Lekarze nigdy nie sądzili, że będę miał tak wspaniałe życie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co jeżeli lekarze by się wcześniej dowiedzieli o mojej niepełnosprawności i przekonali moich rodziców, że skazywanie mnie na los człowieka bez kończyn jest niehumanitarne?????!!!!!!!
Jestem dowodem na to, że Bóg nie popełnia błędów. Nikt z nas nie wie, jakie Bóg ma wobec nas plany."
---
Niżej zamieszczam link do artykułu pokrótce opisującego
licznych ATEISTÓW I AGNOSTYKÓW
i jednocześnie silnych przeciwników mordowania dzieci w łonie matek:
www.polskatimes.pl/artykul/10118,ateisci-i-agnostycy-takze-sa-przeciw-przerywaniu-ciazy,id,t.html
Jedną z tego typu osobistości była zdeklarowana ateistka Oriana Falaci, która napisała kiedyś "List do nienarodzonego dziecka" - książkę zaczynającą się słowami: "Tej nocy wiedziałam, że byłeś. Kropelka życia, która wyrwała się z nicości?"
Gdy umierała na raka i próbowano ją przekonać, że być może mogłyby ją wyleczyć KOMÓRKI MACIERZYSTE POBRANE Z LUDZKICH EMBRIONÓW, odpowiedziała:
"Bardzo kocham żyć i chciałabym żyć, jak długo tylko się da. Jestem zakochana w życiu. Ale leczyć moje nowotwory wstrzykiwaniem sobie komórek pochodzących z nigdy nie- narodzonego dziecka wydaje mi się aktem kanibalizmu.
To tak jak Medea, która zabija własne dzieci."
-------
Pozdrawiam,
Piotr
PS.
Tutaj jest bezpłatny numer stworzony właśnie dla kobiet, które potrzebują wsparcia dla siebie i swojego nienarodzonego dziecka:
800 112 800
(jest on bezpłatny i czynny od poniedziałku do piątku w godz. 19.00-7.00, a w pozostałe dni przez całą dobę). Są fundusze dla kobiet wychowujących dzieci! Też jest możliwość oddania dziecka, bez żadnych konsekwencji, do adopcji - wtedy też żadnej kobiety nigdy nie będzie dręczyć myśl, sumienie, że zabiła swoje dziecko.
Można także pozostawić Dziecko w Oknie Życia:
pl.wikipedia.org/wiki/Okno_%C5%BCycia
- Lepiej oddać własne dziecko do adopcji niż zostać zabójczynią własnego dziecka.
-ALE NAWET NIE BĘDZIE TAKIEJ POTRZEBY, ŻEBY MIAŁA PANI Z PRZYCZYN FINANSOWYCH ODDAWAĆ SWOJE DZIECKO DO ADOPCJI:
Tutaj dla przykładu podaję jeden z funduszy: FUNDUSZ WSPARCIA RODZINY,
którego celem jest wsparcie finansowe kobiet w ciąży znajdujących się w bardzo trudnej sytuacji materialnej i rodzinnej:
pro-life.pl/?a=pages&id=225
(5 tysięcy zł w czasie trwania ciąży, a następnie przez dwa lata co miesiąc po 500 zł).
W wyjątkowych sytuacjach pomoc będzie wydatkowana w jeszcze w innych okresach.
Można również osobiście skontaktować się w sprawie pomocy z Funduszu wsparcia rodziny, na wspomnianej stronie w panelu u góry strony jest zakładka "KONTAKT" i jest podany telefon, adres e-mail, także adres zwykły: ul. Krowoderska 24/6, 31-142 Kraków, tel./fax (12) 421-08-43
e-mail: [email protected]
(Sekretariat redakcji czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 9.00-15.00.)
-------------
JEŚLI NIE MOŻE PANI WYCHOWAĆ SWOJEGO DZIECKA
(nawet pomimo opisanego wyżej Funduszu Wsparcia Rodziny,
łączna pomoc: 17 000 zł, a w wyjątkowych sytuacjach więcej)
TO PROSZĘ ODDAĆ SWOJE DZIECKO DO ADOPCJI,
A NIE ZABIJAJ SWOJEGO DZIECKA!!!
Naprawdę jest wielu ludzi, którzy mogą pomóc Tobie i Twojemu Dziecku - i chętnie pomogą!
TYLKO POZWOLIĆ SOBIE I SWOJEMU DZIECKU POMÓC!!!
- Ile Matek przecież oddało swoje dziecko do ADOPCJI! Zobacz ile jest przykładów spośród sławnych ludzi:
Matka Johna Lennona, Nelsona Mandeli, The Babe, Jamie Foxxa, Nancy Reagan, Billa Clintona, Jacka, J.R.R. Tolkiena, Tima McGraw, Faith Hill, Davesa Thomasa, Sarah McLachlan, "D.M.C." McDaniels, Matka Steve Jobsa, Jesse Jackson, Newt Gingrich, Willie Nelson, Matka Eleanor Roosevelt....
I wiele wiele innych MATEK, które nie zabiły swojego DZIECKA, ale oddały je do adopcji - nikt nie śmie im tego zarzucić!!!! - Wiele kobiet, choć kochało swoje dziecko, to oddały je do adopcji, ale nie ZABIŁY SWOJEGO DZIECKA!!
---------
JEŚLI TE SUBSTANCJE MAJĄCE ZABIĆ DZIECKO PRZED NARODZENIEM ZOSTAŁY JUŻ UŻYTE,
to trzeba jak najszybciej zgłosić się do lekarza
ŻEBY ZROBIONO DOSŁOWNIE W S Z Y S T K O
ABY URATOWAĆ TO DZIECKO, ŻEBY NIE UMARŁO! - Twoja Córeczka, lub Twój Synek.
----------- - https://www.forumginekologiczne.pl/forum/blagam-o-pomoc/watek/724097/1.html#p724381https://www.forumginekologiczne.pl/forum/blagam-o-pomoc/watek/724097/1.html blagam o pomoc
Naprawdę nie ma takiej sytuacji, z której wyjściem miałoby być zabicie swojego nienarodzonego dziecka. Chciałbym Pani przedstawić historię dzieci mieszkających obecnie (rok 2013) w Bogdanowie na Białorusi. Tym dzieciom rodzice wyrządzili wiele krzywd, ale nie pozbawili ich tego, co dla człowieka jest najcenniejsze: życia. Nie zostały zabite.
Te dzieci, choć doświadczyły niewyobrażalnego ogromu zła, przemocy, nędzy, to NIGDY nie zatraciły woli życia!
Dlaczego nie mogą kochać mnie tu,
tak bardzo jak kochają mnie tu? - Gość
- Niepodziana ciąża w wieku 47
- Test ciazowy, nie wiem jak ocenić wiarygodnośc
Witam. Od 3 dni spóźnia mi się okres. Zrobiłam dziś 2 testy ciazowe,...
- Wynik Beta HCG <2.3
Dzień dobry, opóźnia mi się miesiączka, do tej pory cykl trwał...
- Nacięta torbiel gruczołu bartolina
Hej, miałam tydzień temu zabieg polegający na nacięciu torbieli na gruczole...