Scratching endometrium
Witam miałam przeprowadzony scratching endometrium zaraz po zabiegu miałam 3 dni...
Witam! Od tygodnia biorę tabletki Asubtela z powodu bardzo bolesnych miesiączek. Robiłam wszystkie potrzebne badania i wyszło wszystko idealnie, tylko pokazało, że odrobinę za szybko krzepnie mi krew. Lekarz powiedział, że jest to zbyt niewielkie, żeby coś z tym robić i mam brać tabletki normalnie. Jednak zaczęła mnie boleć prawa łydka, jest to ból jakiego nigdy nie miałam, coś jak szczypanie i ciągnięcie. Boję się, że będę mieć zakrzepicę i nie wiem czy powinnam odstawić tabletki? Do ginekologa mam iść za 2.5 miesiąca, wcześniej nie będzie terminu. Może mój strach jest nie potrzebny. Kupiłam Cyclo 3 Fort na krążenie tak na wszelki wypadek i biorę go już 4 dni. Proszę o pomoc, bo mama mówi, że wydziwiam.
Witam miałam przeprowadzony scratching endometrium zaraz po zabiegu miałam 3 dni...
Jakiś czas temu zaobserwowałam u siebie dziwne zmiany w okolicy ujścia pochwy....
Stosuje antykoncepcję w formie plastrów Evra już od trzech lat....