Witam mam problem byłam dzisiaj u ginekologa i powiedział on że mam średnia...
Forum: Nastolatki
Temat: czy ciąża jest możliwa? (1)
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/czy-ciaza-jest-mozliwa/watek/827872/1.html#p827872https://www.forumginekologiczne.pl/forum/czy-ciaza-jest-mozliwa/watek/827872/1.html czy ciąża jest możliwa? Gość
Hej...mam 18 lat, 3 dni temu widziałam się z moim chłopakiem, jakoś tak wyszło, że podczas całowania przeszedł do nieco odważniejszych czynów i rozsunął mi spodnie, później położył mnie na sobie i obawiam się, że włożył penisa do pochwy (nie jestem pewna, było ciemno, a ja byłam zestresowana całą tą sytuacją, że nawet nie wiem, czy to były palce, czy co innego!. obawiam się jednak, że coś innego) (wiem, że to brzmi śmiesznie, ale naprawdę jestem niedoświadczona) No i po około 0.5 minuty poprosiłam go, żebyśmy przestali, bo boję się i nie jestem gotowa. No i ubraliśmy się i po całej zaistniałej sytuacji nie było śladu. Błona na pewno nie została przebita, wytrysku nie było, nic mnie nie bolało, więc nie wszedł głęboko. Wcześniej nie kontrolowałam swojego cyklu miesiączkowego, bo po prostu nie potrzebowałam znać dokładnej daty swoich dni płodnych, nie byłam gotowa ani przygotowana na stosunek, nie myślałam o zabezpieczeniach. Lecz po przeanalizowaniu mojego cyklu okazało się, że prawdopodobnie był to dzień płodny .. czy jest jakaś możliwość, że doszło do zapłodnienia? kolejnego okresu spodziewam się za ok 2 tygodnie, nie wiem, czy wytrzymam psychicznie do tego czasu! strasznie się boję, od dwóch dni nie myślę o niczym innym. Jestem na siebie strasznie zła, że w ogóle dopuściłam do takiej sytuacji, mimo, że go bardzo kocham, to mentalnie jestem jeszcze dzieckiem i nie jestem gotowa na takie zbliżenie
- Gość
- Rak szyjki macicy czy nic groźnego?
- Rak szyjki macicy czy nic groźnego?
Witam mam problem byłam dzisiaj u ginekologa i powiedział on że mam średnia...
- Wybroczyna/krosta i opuchlizna na wargach sromowych
Wczoraj zauważyłam opuchliznę na jednej z warg sromowych. Opuchliznę...
- Przeżywalność plemników
Witam. Zakładając, że partner miał wytrysk w bieliźnie, a na niej...
- Tematy:
- zdrowy tryb życia
- nastolatki
- aktywność