Ból pachwiny ratunku
Hej. Boli mnie okropnie lewy jajnik i pachwina. Co to może być ? Wizyta u gina dopiero...
hej ja mam takie pytanko iz ostatni okres mialam 12 pazdziernika i do dzis nic Kocham sie z mezem bez zabezpieczenia iz staramy sie o dzidzie robilam test ciazowy ale wyszedl negatywnie bylam na badaniu usg ale tez nic nie wykazalo ale czy mimo wszystko moglo byc za wczesnie aby badanie wykrylo ciaze ? ja chyba oszaleje bo najgorsze jest to ze wszystkie dziewczyny kolomnie zachodza w ciaze tylko ja nie
Nie miej pretensji do dziewczyn, ze zachodzą w ciążę może one też czekały, niektóre krócej niektóre bardzo długo niektóre może przeszły leczenie aby móc zajść w ciązę.
Cierpliwości ta chwila napewno nastąpi w najmniej oczekiwanym momencie, ja czekałam 2 lata i się doczekałam.
Hej. Boli mnie okropnie lewy jajnik i pachwina. Co to może być ? Wizyta u gina dopiero...
Hej. 4 dni po niezabezpieczonym stosunku odczuwam ból jajnika i mam bardzo dużo...
Ginekolog widzi tu ciąże, pozytywne testy ciążowe. Czy ktoś widzi...
Staramy się o dziecko. Ostatni okres miałam 27.12. Cykle mam zazwyczaj co 28 dni....