Kobiety,Czy któraś z Was poryka się z problemem obniżających...
Forum: Kobieta i zdrowie
Temat: Duże libido mojego faceta niszczy nasz związek (1)
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/duze-libido-mojego-faceta-niszczy-nasz-zwiazek/watek/1351136/1.html#p1351136https://www.forumginekologiczne.pl/forum/duze-libido-mojego-faceta-niszczy-nasz-zwiazek/watek/1351136/1.html Duże libido mojego faceta niszczy nasz związek GośćZalogowani użytkownicy mają możliwość budowania własnego statusu na forach grupy Medforum.
Po napisaniu odpowiedniej ilości postów przy avatarze pojawi się odpowiedni status.- Początkujący/ca - mniej niż 100 postów
- Wtajemniczony/na - pomiędzy 101 a 300 postów
- Forumowicz/ka - pomiędzy 301 a 1200 postów
- Komentator/ka - pomiędzy 1201 a 3600 postów
- Lider/ka opinii - pomiędzy 3601 a 6000 postów
- VIP - więcej niż 6001 postów
Libido
Jestem z moim facetem od 3/4 miesięcy. Regularnie współżyjemy - w sumie na początku nasze stosunki patrząc na inne znane mi pary były bardzo często - codziennie i kilka razy dziennie - w sumie nie przeszkadzało mi to - jak zawsze przy pierwszych chwilach w związku nie możecie się od siebie oderwać. Ale teraz po pewnym czasie powoli zaczynam się zastanawiać czy mój nie ma z tym problemu. Jego libido non stop jest na maksa podkręcone - tylko gdy wracam z pracy on się na mnie rzuca, gdy budzę się rano od razu słyszę przy uchu jego błagalny szept "Kochanie tak bardzo mi się chce, proszę...". ostatnio nawet obudził mnie po 4 nad ranem bo mu się zachciało. W sumie na początku mnie to bawiło i sama po chwili miałam ochotę ale teraz... Powoli mnie to męczy, te jego ciągłe mówienie, że on chce, że on potrzebuje. Ostatnio wręcz wykrzyczał mi, że to nie on ma problem tylko ja, bo kiedyś chciałam się kochać tak często jak on a teraz mi odbiło. A później jednak przyznał się, że ma z tym problem ale powinnam go zrozumieć i mu w tym pomagać?
Ale jak? Mam być jego dmuchaną lalką? Naczyniem na spermę by mógł sobie ulżyć? O psychologu czy seksuologu nawet nie chce słyszeć.
Już nie wiem co mam robić i jak z nim rozmawiać.
Pomożecie? - Gość
- Obniżenie ścian pochwy
- Endometrium
Mam 32 lata . Po trzech porodach naturalnych. W 10 dniu cyklu moje endometrium wynosi 11.4 mm...
- Ibuprom w ciąży
Witam,Wczoraj wzięłam przez pomyłkę dwie tabletki ibupromu max sprint....
- Grudka pod skóra w okolicy pochwy
Witam Od jakieś czasu pod skóra mam grodke, początkowo myślałam...
Forum: Wstydliwe dolegliwości
- Tematy:
- zdrowie
- lifestyle
- kobieta
- zdrowe odżywianie