Witajcie. Mam na wardze sromowej zastoine łojotokowa.Nie można jej wydusić....
Forum: Infekcje intymne
Temat: grzybica pochwy (1)
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/grzybica-pochwy/watek/1063688/1.html#p1063688https://www.forumginekologiczne.pl/forum/grzybica-pochwy/watek/1063688/1.html grzybica pochwy Gość
Witajcie, otoz razem z moim partneren mamy problem. kilka msc temu zaczelam antykoncepcje hormonalna. na koniec pierwszego opakowania tj 3 msc zaczelo sie cos dziac poniewaz na penisie mojego narzeczonego pojawily sie plamy a po jakims czasie zaczelo mnie piec miejsce intymne. po miesiaczce wybralam sie do ginekologa i okazalo sie ze mialam zapalenie drg rodnych juz wczesniej (tak wyszlo na badaniu cytologicznym o ktorym zapomnialam i odebralam po wlasnie 3 miesiacach). Pani ginekolog przepisala mi tabletki dopochwowe ''gynalgin". a partner wyleczy sie u dermatologa.
Gdy juz myslelismy ze jest w porzadku to pieczenie wrocilo. na wizyte czekalam ponad miesiac wiec do tego czasu uzywalam zelu lagodzacego z kwasem . Pani ginekolog niestety mnie nie zbadala ale po rozmowie i opowiedzeniu moich objawow zapisala mi "aulin"- przeciwbolowe oraz "hexagyn" . objawy ustaly, bol podczas stosunku zniknal, tak samo pieczenie i swad. niestety nie na dlugo poniewaz dzien po stosunku bez prezerwatywy na penisie mojego partnera znow pojawily sie czerwone krostki. natomiast mi nic nie jest. nie mam zadnych objawow.
Prosze pomozcie, juz nie wiem jak mam sie leczyc i co to jest, wizyta u ginekologa dopiero za 1,5 msc .. a prywatnie za 2 tyg. moze mialyscie podobne sytuacje. - Gość
- Pomóżcie dziewczynyForum: Infekcje intymne
- Krioterapia wymrażanie kłykcin
Gdzie w Warszawie tanio wymrożę kłykciny na sromie?
Forum: Infekcje intymne - błona dziewicza
ja Mam pytanie jako iż polskie szkoły mało uczą o sexie itp to ja nie wiem...
Forum: Wstydliwe dolegliwości - Zaczerwienienie/plamka na żołędziu penisa
Witam, mam dosyć wstydliwy problem i mam nadzieję, że znajdzie się tu...
Forum: Infekcje intymne
- Tematy:
- infekcje pochwy