Dawkowanie *** ***
Witam czy dawkowanie po 1 tabletce co 30 min jest w porządku? Czy to nie za mało?
Cześć,
tydzień temu ginekolog zdiagnozował u mnie grzybicę pochwy (efekt po długotrwałej kuracji antybiotykowej) i przepisał Gynalgin. Natychmiast ustał świąd i wszystko zmierzało ku dobremu, ale od 3 dni znów obserwuję znaczenie zwiększone plamienie i powrót wydzieliny (chociaż świądu brak).
Zostało mi jeszcze kilka dni stosowania, ale czy któraś z Was miała podobne doświadczenia? Czy to znak, że leczenie nie jest skuteczne?
Dokończ kuracje gynalginem i labo po albo nawet juz w trackie możesz zacząc stosowac probiotyk Lactovaginal, odbuduje on flore bakteryjna i pomoże w łagodzeniu nieprzyjemnych objawów.
Witam czy dawkowanie po 1 tabletce co 30 min jest w porządku? Czy to nie za mało?
Witam! Czy w badaniu ginekologicznym i usg dopochwowym mozna wykryc zapalenie pecherza?czy tylko...
dziewczyny jestem tydzień po zakończonej miesiączce strasznie mnie brzuch boli...
Dzień dobry, Na wizycie u ginekologa podczas pobierania materiału do cytologii...