Zapalenie pęcherza
Witam! Czy w badaniu ginekologicznym i usg dopochwowym mozna wykryc zapalenie pecherza?czy tylko...
Pomocy! Chodzę do stomatologa z górną jedynka już od miesiąca, robi mi co chwila leczenie kanałowe i nawet antybiotyk mi zapisała a tu nic jak boli to dalej boli. dentystka powiedziała że to jest niemożliwe bo z zęba nic się nie siączy, nie ma żadnej ropy, ząb jest w środku po prostu czysty. Zdjęcie miałam robione i tam też nic nie ma. A mnie nadal boli nie tyle co ząb ale nerwy co są nad nim. Czy ktos tak miał? bo moja dentystka pierwszy raz z takim czymś się spotyka. i wkłada mi tam różne lekarstwa, sterydy i co tam jeszcze.
a może boli inny ząb i promieniuję na jedynkę.Zrób sobie może zdjęcie panoramiczne wszystkich zębów?
aga
Witam! Czy w badaniu ginekologicznym i usg dopochwowym mozna wykryc zapalenie pecherza?czy tylko...
Witam . Dostałam wynik cytologii na której napisnae jest : zmiany nienowotworowe...
Witam, czy jeśli wasze życie seksualne polega jedynie na dotykaniu i robieniu loda w...
Od 2 tyg plamiłam dość mocno na vrozowo pobolewał brzuch,...