Zapalenie pęcherza
Witam! Czy w badaniu ginekologicznym i usg dopochwowym mozna wykryc zapalenie pecherza?czy tylko...
mam pytanie . to jest dziwne bo od jakiegos czasu zle sie czuje, i strasznie bolą mnie jajniki i czesto taz brzuch,draznia mnie zapachy, nie jem zbyt duzo . robiłam test i nie wskazuje na to zebym byla w ciazy . bylam taz u ginekologa i niby wszystko jest ok . ale ja sie nadal obawiam . chcialabym sie dowiedziec co to moze byc. a co do seksu to robie to z partnerem czesto i praktycznie zawsze do końca .
Czy Twoje miesiączki są regularne? Może masz problem z hormonami, albo złapałaś jakieś paskudztwo...
Poza tym Kochana, jak lekarz Ci mówi, że wszystko dobrze to Ty w to uwierz bo to on wie najlepiej My jedynie możemy przypuszczać
A może idź do swojego lekarza rodzinnego i poproś o skierowanie na badania, takie kontrolne
Witam! Czy w badaniu ginekologicznym i usg dopochwowym mozna wykryc zapalenie pecherza?czy tylko...
Dzień dobry, Na wizycie u ginekologa podczas pobierania materiału do cytologii...
Witam . Dostałam wynik cytologii na której napisnae jest : zmiany nienowotworowe...
Dobry wieczór, proszę o poradę, czy ktoś może wie czym mogą...