przerośnieta szyjka macicy
witam. wracam od ginekologa twierdzi ze czeka mnie operacja skorcenia szyjki macicy bo jest...
czy przez sex analny mozan zajsc w ciaze? kochalam sie z chlopakiem doszedl we mnie po zakonczeniu usiadlam sobie tak na pol lezaco tzn rece mialam ugiete i oparlam sie na nich i lezalam tak przez chwile pozniej sie ubralam i na bieliznie mialam sluz czy jest mozliwosc ze cos na tym sluzie moglo doprowadzic do ciazy albo moglo cos z odbytu splynac i sie dostac? dodam ze po nie wkladal mi nic do pochwy obawiam sie tylko tego ze moglo sie samo to dostac np ze sluzem czy cos. Boje się o to..że sperma czy cokolwiek mogło się dostac samo do pochwy np wtedy jak sobie tak siadlam na pol lezaco albo nawet wtedy jak miałam sluz na bielizie zanim ją zmieniłam. jaka jest mozliwosc?
Dziewczę, czy ty naprawdę masz 19 lat?
witam. wracam od ginekologa twierdzi ze czeka mnie operacja skorcenia szyjki macicy bo jest...
Witam. Czy ktoś może mi odpowiedzieć czy te testy owulacyjne są...
Hej Dziewczyny.Dreczy mnie taki problem.A mianowicie przyjmuję tabletki Atwia Daily...
,Kochani,gdzie mozna w Gdańsku wykonac tanio i dobrze badanie urodynamiczne.Pozdrawiam