Witam, 23 kwietnia rano zaraz po nocy zauważyłam na papierze dosyć obfitą...
Forum: Infekcje intymne
Temat: Przewlekłe zapalenie e coli (1)
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/przewlekle-zapalenie-e-coli/watek/1330925/1.html#p1330925https://www.forumginekologiczne.pl/forum/przewlekle-zapalenie-e-coli/watek/1330925/1.html Przewlekłe zapalenie e coli GośćZalogowani użytkownicy mają możliwość budowania własnego statusu na forach grupy Medforum.
Po napisaniu odpowiedniej ilości postów przy avatarze pojawi się odpowiedni status.- Początkujący/ca - mniej niż 100 postów
- Wtajemniczony/na - pomiędzy 101 a 300 postów
- Forumowicz/ka - pomiędzy 301 a 1200 postów
- Komentator/ka - pomiędzy 1201 a 3600 postów
- Lider/ka opinii - pomiędzy 3601 a 6000 postów
- VIP - więcej niż 6001 postów
Walczę z zakażeniem pochwy bakterią Escherichia coli od ponad roku. Jej wzrost w badaniach zawsze wychodzi obfity. W pierwszym posiewie z szyjki macicy przy nazwie bakterii pojawił się zapis ESBL(+), który zniknął w kolejnym badaniu po przyjęciu przeze mnie pierwszej porcji antybiotyków przepisanych przez ginekologa (Cipronex oraz gałka zrobiona m.in. z Biseptolu i Nystatyny). Następnie przy kolejnych próbach wyleczenia brałam: 2.gałka j.w; 3.Cipronex; 4.Unidox solutab; 5.Amoksiklav. Kilka razy podczas brania w.w. środków stosowałam również Gynalgin.
Ponoć nie ma więcej antybiotyków, które mogłabym wziąć.
Proszę o porady, co mogę jeszcze wziąć żeby się wyleczyć?
Jeśli jest w Polsce jakiś ginekolog/ specjalista od chorób zakaźnych, który byłby w stanie mi pomóc w wyleczeniu e coli- będę bardzo wdzięczna za namiary do niego.
Z tego co zdążyłam się zorientować moja przyszłość nie jest zbyt kolorowa pod względem możliwości wyleczenia tego zapalenia. - Gość
- Dziwne plamienie
- Pieczenie w pochwie
Od ponad tygodnia odczuwam pieczenie w pochwie plus mam dość obfitą...
Forum: Infekcje intymne - Boze co to?
dziewczyny jestem tydzień po zakończonej miesiączce strasznie mnie brzuch boli...
- Bardzo skąpa miesiączka
Jaka może być przyczyna bardzo skąpej miesiączki? Pierwszy dzień to...
- Tematy:
- infekcje pochwy