Wynik cytologii
Witam . Dostałam wynik cytologii na której napisnae jest : zmiany nienowotworowe...
Witam, terminowo 32 dnia cyklu dostałam okres, był inny niż zwykle najpierw zaczął się bardzo skąpo (był to bardziej śluz z krwią) w kolejnych dniach silniejszy ale gęsty czasem ze skrzepami krwi (trwał klasycznie 5 dni) ostatnim razem taka sytuacja zdarzyła się rok temu. Dodam, że mam problemy hormonalne tzn. skaczący testosteron i prolaktynę. 2/3 dni po okresie zaczęły doskwierać mi dziwne skurcze w podbrzuszu (nie są to silne bóle, po prostu czuję dyskomfort), szczerze mówiąc nigdy tak nie miałam. Oprócz tego innych objawów nie mam. Pod koniec listopada miałam wykonywane usg transwaginalne i ginekolog nie wykazał żadnych zmian. Czym mogą być spowodowane te skurcze?
Witam . Dostałam wynik cytologii na której napisnae jest : zmiany nienowotworowe...
Witam, mam to od paru miesięcy po obu stronach jest tak samo, w sumie chyba odkąd...
Witam, czy jeśli wasze życie seksualne polega jedynie na dotykaniu i robieniu loda w...