Mam 17 lat i jeszcze nie współżyłam z żadnym chłopakiem. Czasami...
Forum: Nastolatki
Temat: Strach, pomocy (1)
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/strach-pomocy/watek/1250132/1.html#p1250132https://www.forumginekologiczne.pl/forum/strach-pomocy/watek/1250132/1.html Strach, pomocy Gość
Witam, przychodzę tu z taką sytuacją i pytaniami, proszę o wyrozumiałość i wytłumaczenie, odpowiedzenie, żyję w niepewności i troszkę mnie to przerasta. Otóż mija 38 dni od zbliżenia z moim chłopakiem... nie było stosunku (nigdy nie współżyłam), wytrysku tylko dotykałam członka mojego partnera, był wilgotny, a następnie boje się, że mogłam przenieść plemniki na swojej ręce kiedy korzystałam z toalety. Mogły to być moje dni płodne lub okolice nich. Oczywiście dotykałam w między czasie jakiś tam przedmiotów i no nie było wytrysku, tylko ten wilgotny członek. Zrobiłam 7 (!) testów z porannego moczu - wszystkie negatywne. 10, 14, 16, 19, 21 i 28,30, 34 i 37 dni po tym zbliżeniu.Po tym zdarzeniu dostałam w terminie miesiączki/krwawienia (różniło się od moich zwyczajnych okresów, dlatego bardzo się zaniepokoiłam... dwa dni dosyć obfite, dwa bardzo skąpe i trwała tylko 4 dni, a zazwyczaj 5). Jeden test był robiony przed "okresem", reszta już po. Naczytałam się niestety o jakimś krwawieniu implantacyjnym i mam mętlik w głowie. Jednak skoro po tym krwawieniu/miesiączce wszystkie testy wychodzą negatywnie, wie to był okres i ogółem mogę wykluczyć ciąże? Jeśli w ogóle mogłam ją brać pod uwagę w takiej sytuacji? Czy w takiej sytuacji ogółem są jakieś możliwości na ciąże .
Zawsze okres przychodził gdzieś tak w 22/23 dni cyklu, teraz już jest 28, a okresu brak, w dodatku boli mnie dziwnie podbrzusze, może nie, ze boli, ale tak jakbym czula raz coś po prawej stronie, po lewej, z pochwy czasami wydziela się wydzielina, coś al'a biała. Co mam robić? Robiła wczoraj test, czyli już 38 (!) dni od tego zajścia i negatywny, czy może to być przez stres? Nie wiem co mam robić. - Gość
- Czy ginekolog miał prawo mnie pytać o takie rzeczy?Forum: Nastolatki
- napis 3d styrodur
Co uważacie o napisach 3D ze styroduru? Chodzi mi o wytrzymałość i czy...
Forum: Czas wolny, konkursy, hobby - Związek pomożecie?
Witam jestem w związku z facetem 8 miesięcy.. Nigdy nie był wylewny w slowach...
Forum: Nastolatki - dom seniora
witajcie czy ktoś z was zdecydował się na oddanie do domu seniora rodzica? ja...
Forum: Czas wolny, konkursy, hobby
- Tematy:
- zdrowy tryb życia
- nastolatki
- aktywność