Witam. Czy miał ktoś taki problem, że na łechtaczce robi się biała...
Forum: Kobieta i zdrowie
Temat: Tabletki na pronienie (1)
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/tabletki-na-pronienie/watek/995748/1.html#p995748https://www.forumginekologiczne.pl/forum/tabletki-na-pronienie/watek/995748/1.html Tabletki na pronienie Gość
Witam, mam 21 lat i 5 miesięczne dziecko. Wczoraj dowiedziałam się, że jestem w 5 tyg ciąży, ale niestety nie mogę mieć drugiego dziecka, jeszcze nie teraz, bo po prostu nas na to nie stać, ja nie mam stałej pracy i mój partner także nie ma. Mieszkamy u moich rodziców i jak się dowiedzą to szczerzemówiąc PO MNIE...
Czytałam dużo i na wielu forach dziewczyny pisały o tabletkach, które są dostępne u nas na polskim rynku pod nazwą a***c . I dzisiaj je zakupiłam, ale nie wiem czy wziąć je doustnie pod język 4 i za 3h znowu 4 czy dopochwowo. Jaka będzie lepsza skuteczność ?
Może któraś z was stosowała, i może mi napisać jak je dawkować ?? Będę bardzo wdzięczna
JEŻELI MASZ ZAMIAR MNIE KRYTYKOWAĆ I PISAĆ RÓŻNE RZECZY, ŻE TO ZŁE BLE I MORDERSTWO !! DARUJ SOBIE WIEM CO ROBIĘ I JESTEM W PEŁNI ŚWIADOMA KONSEKWENCJI, SKUTKÓW ORAZ TEGO, ŻE WE MNIE JEST MALEŃKI CZŁOWIEK, ALE NIE MAM WYBORU. MAM SUMIENIE I KOCHAM DZIECI, MORDERCZYNIĄ NIE JESTEM, ALE PRZECIWNICZKĄ ABORCJI TEŻ NIE JESTEM, WIĘC KAŻDY ROBI TO NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ I NIE KAŻDY MA INNE WYJŚCIE !!! WIĘC JEŻELI CHCESZ MNIE WYZYWAĆ ITP. LEPIEJ WYJDŹ I NIE WRACAJ NIGDY WIĘCEJ, BO PO CO MASZ SWÓJ CZAS POŚWIĘCAĆ NA MÓJ BEZSENSOWNY POST, LEPIEJ ZAJMIJ SIĘ SOBĄ I SWOIM ŻYCIEM, UGOTUJ MĘŻOWI OBIAD, ALBO ZAJMIJ SIĘ DZIECKIEM CO KOLWIEK, BYLE BYM TYLKO NIE ZNALAZŁA TU KRYTYKI, JEST TO POWAŻNA SPRAWA - Gość
- Biała błonka na łechtaczce
- Pozytywny test ciążowy
Witam mam problem od 17 dni spóźnia mi się okres ostatnia miesiączka w...
- Kłykciny kończaste
Mam umówiona wizytę, niestety dopiero w przyszłym tygodniu. Czy zmiany...
Forum: Wstydliwe dolegliwości - Czy rozpuszczone Escapelle jest nieskuteczne?
Nie jestem w stanie połykać tabletek, dlatego rozpuściłam Escapelle w mleku...
- Tematy:
- zdrowie
- lifestyle
- kobieta
- zdrowe odżywianie