Witam,Wczoraj wzięłam przez pomyłkę dwie tabletki ibupromu max sprint....
Forum: Infekcje intymne
Temat: Uciażliwa dolegliwość (1)
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/uciazliwa-dolegliwosc/watek/1541235/1.html#p1541235https://www.forumginekologiczne.pl/forum/uciazliwa-dolegliwosc/watek/1541235/1.html Uciażliwa dolegliwość Gość
Dzień dobry, przychodzę z problemem, który męczy mnie od sierpnia tego roku. Od razu zaznaczę że choruje na atopowe zapalenie skóry i podejrzewałam, że to właśnie to może być przyczyną mojego problemu. Zaczęłam odczuwać tylko po jednej stronie wargi sromowej (mniejszej i większej) świąd, suchość, pieczenie i w tamtym momencie zaczerwienienie (w takim jednym fragmencie dlatego podejrzewałam AZS). Dopiero w październiku wybrałam się do ginekologa z tym problemem, ginekolog stwierdził infekcję grzybiczą, przepisał mi leki takie jak Orungal, maść Clotrimazolum i tabletki dopochwowe w Fluomizin, stwierdził jakąś małą nadżerkę. Zastosowałam te leki nastąpiła poprawa chociaż jednak nieznaczna później zaczęłam stosować probiotyk ProVag i momentami jest lepiej a momentami jest gorzej. W zeszłym tygodniu poszłam do innego ginekologa który stwierdził, że niemożliwe jest aby była to nadżerka jeżeli jeszcze nie rodziłam dzieci i że wszystko wygląda w porządku, że nie mam już żadnej infekcji intymnej jednak dalej mam ten problem co wtedy i już nie mam pojęcia co to może być chcę zaznaczyć że czasami się to nasila a czasami jest wszystko w porządku. Stosuje również już długo około sześć lat tabletki antykoncepcyjne kiedyś były to Vibin Mini teraz są to w tabletki Vibin. Czy jesteś w stanie w ogóle mi ktoś powiedzieć co to może być i czy kiedykolwiek się z tym uporam gdyż jest to naprawdę uciążliwe.
- Gość
- Ibuprom w ciąży
- Ciąża
Witam, czy badanie beta <0.1 dwa miesiace wyklucza ciaze, 2 miesiace po stosunku...
- Ból i pieczenie
Mam problem od jakoś miesiąca z wargami sromowymi jak i z cewką moczową......
Forum: Infekcje intymne - Co sądzicie dziewczyny.
WitamCo sądzicie dziewczyny . Mam wkładkę mirena 2.5 lat od tygodnia bolą...
- Tematy:
- infekcje pochwy