negatywny test
hej, bo juz nie wiem co mam robicwczoraj minelo 15 dni po stosunku, wczoraj tez mialam dostac...
Witam. Jestem 3 miesiace po porodzie. Bylam nacinana i popekalam. Dzis w nocy wyczulam obrzek na jednej wardze sromowej tak jakbym cos tam miala jakis wacik zwiniety w rulon czy cos gdyz jest to na polowie sromu. Mam lekkie zapalenie pochwy ale nie sadze aby to mialo jakis zwiazek z tym. Prosze o pomoc
Powinna się Pani niezwłocznie zgłosić do ginekologa. Przyczyną objawów może być zapalenie gruczołu Bartholina, endometrioza w bliźnie po nacięciu krocza jeżeli Pani miesiączkuje lub powikłania po zabiegu episiotomii.
Dr Katarzyna Muzyka-Placzyńska, pracuje jako ginekolog w II Klinice Położnictwa i Ginekologii Centrum Medycznego Kształcenia Podyplomowego w Szpitalu Bielańskim im. ks. J. Popiełuszki w Warszawie.
hej, bo juz nie wiem co mam robicwczoraj minelo 15 dni po stosunku, wczoraj tez mialam dostac...
Witam, moja dziewczyna ma 15 lat i około 2/3 tygodniu temu uprawialismy petting i molziwe...
Hej, mam dylemat i strach lekki. Biorę od 2 lat środek antykoncepcyjny EVRA. Plaster...
Co to może być? Mocno czerwone z białymi kropkami. Mam to już długi...