witam, po raz trzeci mam owrzodzenie wejścia do pochwy. Towarzyszy temu okropny...
Forum: Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjentki
Temat: bardz\o wazne!! krew w moczu pieczenie i swedzenie (1)
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/bardz-o-wazne-krew-w-moczu-pieczenie-i-swedzenie/watek/62048/1.html#p62048https://www.forumginekologiczne.pl/forum/bardzo-wazne-krew-w-moczu-pieczenie-i-swedzenie/watek/62048/1.html bardz\\o wazne!! krew w moczu pieczenie i swedzenie
Dzien dobry....bardzo prosze o szybka odpowiedz na moje ptytanie....od killku tygodniu po stosunku bolal mnie tak mi sie wydaje ze pecherz....przy oddawaniu moczu bardzo mnie bolalo az ciarki mnie przechodziły....ale bol ten po 3 dniach znikał i ws zytsko wracalo do normy...ale w tym tygodniu zobaczylam ze bardzo spuchł mi srom i nie mogłam az dotknac narzadow plciowych......nawet mycie ich bolalo ...poznej zauwazylam ze biało zoltawy gesty sluz wydobywa sie z mojej pochwy.....ostatnio kochałam sie z chlopakiem ale barzo sprawialo mi to bol przerwalismy i po oddaniu moczu przez cały wieczor leciała tez troszke krew z moczem....rano juz tego n ie bylo ale przy oddawaniu moczu bardzo mnie boli pochwa i w srodku tez troszke ale i tak nie tak bavrdzo jak wczesniej mnie az paliło w srodku!! dzisiaj rano jak wstalam zauwazylam nawet ze popuscilam i zesikałam sie co jest bardzo wstydliwe...zastanwiam sie teraz czy jest to cos zwiazne z pecherzem zapaleniem czy z pochwa....zapaleniem czy rgrzybica>> ale sadze ze jezeli mocz popuscilam w nocy to cos zwiazne z pecherzem?? jakie sa srodki ktore mogłabym uzywac maski czy globulki?? bardzo prosze o porade...chce uzyc jakiesgos lekarstwa masci..i jezli nie pomoze udam sie do lekarza ginekologa....prosze o porade...z gory dziekuje za odpowiedz
Ostatnia edycja: - Gość
- Co to jest
- Co to może być?
Hej od kilku miesięcy mam nieregularne miesiączki oraz pojawiają się...
- Zaczynam panikować
Jestem umówiona do ginekologa, ale dopiero pod koniec miesiąca, a z każdym...
- Cos dziwnego na piersi, fizyczna zmiana
Na początku myślałam że jest to może jakiś syfek trądzik,...