Dzień dobry.Z natury jestem panikarą, jak na mnie uważam, że i tak dzielnie...
Forum: Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjentki
Temat: brak miesiaczki, powiekszony jajnik... co sie dzieje?? (1)
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/brak-miesiaczki-powiekszony-jajnik-co-sie-dzieje/watek/55575/1.html#p55575https://www.forumginekologiczne.pl/forum/brak-miesiaczki-powiekszony-jajnik-co-sie-dzieje/watek/55575/1.html brak miesiaczki, powiekszony jajnik... co sie dzieje??
witam.. mam pewien problem mianowicie spozna mi sie okres juz 7 dzien, przewaznie miałam co 30 dni ale czesto zdazało mi sie ze był nieregularnie ale to tylko kwestia 2 -óch czy 1-go dnia Zaczynam sie marwic.. moze zbyt panikuje ale nie zdazyła mi sie taka sytułacja. Po ostaniej wizycie u ginekologa lekarz stwierdził po badaniu USG ze mam powiekszony jajnik o 11mm od 2-go i jeszcze jakies problemy z upławami... przepisał mi STEROVAG 2 opakowania i tabletki antykoncepcyjne NOVYNETTE.. Zaczełam stosowac STEROVAG a gdy skonczyłam 1 opakowanie to nie zaczynałam 2 bo miałam dostac okres no i nie wiem czy dobrze zrobiłam bo okresu i tak nie dostałam. Moze przez te Sterovag nie dostałam okresu ?? a moze brakuje mi jakis witamin bo mam niedowage 6kg?? nie odchudzam sie ale taka mase juz mam . Raczej wykluczam ciaże bo robiłam 2 testy i wyszły ze nie jestem... czasami odczuwam ze w jajniku mnie cos kuje, podbrzusze tak jakby mam powiekszone, a moje piersi nieco sie powiekszyły... ale chyba to nie ciaża??? chociaz doszło do stosunku miedzy mna a moim chłopakiem jednak nic nie stwierdzilismy ze mogło dojsc do zapłodnienia bo zadna prezerwatywa nie pekła... ale czemu tego okresu nie mam ?? chciałam sie zgłosic do ginekologa swojego ale ma urlop no a do innych to jakos mi sie nie usmiecha isc... dlatego chialabym sie dowiedziec czy to co przepisal mi lekarz moze spowodowac opoznienie okresu?? a te tabletki antykoncepcyjne?? to moge zaczac brac nawet jak nie mam teraz miesiaczki?? moze po nich dostane jest to mozliwe ??... hmmm???
Ostatnia edycja:KSK
- Gość
- krwawienie po abrazji endomentrium
- Jak obliczyć
Witam. Ostatni okres 16 stycznia . Miesiączki brak do dnia dzisiejszego. Jak...
- Plamienie po okresie
Witajcie. Jestem dziś w 12 dniu cyklu. Od wczoraj mam plamienia, nigdy wcześniej mi...
- Pytanie
Witam biorę te tabletki między 18 a 19 godziną, wczoraj wzięłam o 23:00...
Forum: Antykoncepcja