Witam, mam mieć usuwaną szyjkę macicy i sieć większą? Czy to...
Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki
Temat: Ciąża po aborcji... (9)
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/ciaza-po-aborcji/watek/715768/1.html#p715768https://www.forumginekologiczne.pl/forum/ciaza-po-aborcji/watek/715768/1.html Ciąża po aborcji... Gość
Hej. Kilka lat temu usunęłam ciąże... nie miałam innego wyboru. Zaraz po aborcji stosowałam antykoncepcje. (Wkładka hormonalna Mirena). Miałam ją przez około rok i 2-3 miesiące. Chodziłam na badania kontrolne itp... Od dłuższego czasu nie stosuje żadnej antykoncepcji.
Staram się od kilku miesięcy o dziecko, ale bez rezultatów. Czy to możliwe, że po zastosowaniu tej wkładki hormonalnej zaraz po aborcji mogę nie mieć teraz dzieci?
Mój mąż ma już dziecko z poprzedniego małżeństwa, więc wiem że z moim organizmem jest coś nie tak.
Wiem, że kobiety które również usuwały ciąże zachodziły po jakimś czasie ponownie i ciąża przebiegała bezproblemowo a dziecko rodziło się zdrowe.
Ale nikt na internecie nie pisał, że zaraz po usunięciu ciąży stosował antykoncepcje. - https://www.forumginekologiczne.pl/forum/ciaza-po-aborcji/watek/715768/1.html#p715769https://www.forumginekologiczne.pl/forum/ciaza-po-aborcji/watek/715768/1.html Ciąża po aborcji... GośćTreść zablokowana przez moderatora
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/ciaza-po-aborcji/watek/715768/1.html#p715796https://www.forumginekologiczne.pl/forum/ciaza-po-aborcji/watek/715768/1.html Ciąża po aborcji... Gość
wybacz, ale może bóg, w którego wiele osób żarliwie wierzy (ja nie), albo zwykły los, karma czy coś podobnego uznało, że nie zasługujesz by być matką? Nie ma kary dla takich osób jak ty, więc dla mnie nie powinnaś już nigdy móc mieć własnych dzieci. Byłaś w ciąży i zwyczajnie zabiłaś swoje dziecko, więc jakby sprawiedliwość istniała nie będziesz mogła w ogóle zajść w ciąże. Dla ciebie to nic straconego, adopcja to też dobre wyjście, w końcu nie ma różnicy czy to dziecko będzie pod twoim sercem przez 9 miesięcy czy nie (Przynajmniej tak wnioskuje z twojej wypowiedzi)!
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/ciaza-po-aborcji/watek/715768/1.html#p716245https://www.forumginekologiczne.pl/forum/ciaza-po-aborcji/watek/715768/1.html Ciąża po aborcji... GośćTreść zablokowana przez moderatora
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/ciaza-po-aborcji/watek/715768/1.html#p716334https://www.forumginekologiczne.pl/forum/ciaza-po-aborcji/watek/715768/1.html Ciąża po aborcji... Gość
tylko weź pod uwagę, że czasem trzeba podjąć decyzje wbrew sobie! i w mojej sytuacji tak było! każdy w życiu popełnia błędy, niektóre których się żałuje a niektórych nie!
Ja żałuje tego co zrobiłam, choć nikt nie pozostawił mi wyboru! Będę tego żałowała całe życie! Ale każdy zasługuje na drugą szanse od losu! a ty jeśli nie wiesz co było powodem usunięcia to nie mów, że najlepiej jakbym już nigdy dzieci nie miała... bo źle to osądzasz! - https://www.forumginekologiczne.pl/forum/ciaza-po-aborcji/watek/715768/1.html#p716336https://www.forumginekologiczne.pl/forum/ciaza-po-aborcji/watek/715768/1.html Ciąża po aborcji... Gość
Mam juz 20 lat i nie mam okresu. Jako dziecko prawdopodobnie uderzylam sie hustawka w glowe i po rezonansie wyszlo mi ze mam splaszczona jedna polkule mozgowa i to prawdopodobnie jest powodem moich problemow. Z tego powodu wlasnie nie mam okresu tak stwierdzil ginekolog do ktorego chodzilam, Jezeli kto kolwiek mial podobny problem to prosze o rade.
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/ciaza-po-aborcji/watek/715768/1.html#p716621https://www.forumginekologiczne.pl/forum/ciaza-po-aborcji/watek/715768/1.html Ciąża po aborcji... GośćTreść zablokowana przez moderatora
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/ciaza-po-aborcji/watek/715768/1.html#p717014https://www.forumginekologiczne.pl/forum/ciaza-po-aborcji/watek/715768/1.html Ciąża po aborcji... Gość
Kilka faktów oraz ofert pomocy dla kobiet w ciąży będących w trudnej sytuacji.
Serce dziecka zaczyna bić już w 21. dniu życia od poczęcia.
Serce dziecka w wieku 32 dni od poczęcia bije już około 113 razy na minutę.
Na poniższej stronie jest nagranie z MIKRO-KAMERY
i widać jak bije SERCE DZIECKA
w wieku 32 dni od poczęcia:
www.ehd.org/widget2.php?movie=1&language=71&title=1&age=2
-Można na tym filmie zobaczyć:
jak SERCE DZIECKA w wieku 32 dni od poczęcia
(4 Weeks 4 Days = 4 tygodnie 4 dni)
zmienia kolor,
kiedy z każdym uderzeniem serca
krew wpływa i opuszcza komory.
Serce dziecka uderzy około 54 miliony razy przed urodzeniem, a ponad 3,2 miliardy razy w ciągu 80 lat życia.
Powyższa strona jest częścią projektu sfinansowanego przez Narodowy Instytut Zdrowia USA i mającego na celu zarejestrowanie najwcześniejszych chwil życia dziecka.
---------
JEŚLI TE SUBSTANCJE MAJĄCE ZABIĆ DZIECKO PRZED NARODZENIEM ZOSTAŁY JUŻ ZAŻYTE,
to trzeba jak najszybciej zgłosić się do lekarza
ŻEBY ZROBIONO DOSŁOWNIE W S Z Y S T K O
ABY URATOWAĆ TO DZIECKO, ŻEBY NIE UMARŁO! - Twoja Córeczka, lub Twój Synek.
---------
Podaję LINK do strony ------->
www.ehd.org/virtual-human-embryo/stage.php?stage=20
projektu sfinansowanego przez Narodowy Instytut Zdrowia USA, gdzie można zobaczyć, że
UDAŁO SIĘ SFILMOWAĆ MIKRO-KAMERĄ,
JAK DZIECKO W TYM SAMYM WIEKU,
7 TYGODNI OD POCZĘCIA,
W ŁONIE MATKI, MIAŁO AKURAT C Z K A W K Ę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na samym początku filmu, przez pierwszych 11 sek jest pokazany model dziecka w tym wieku, natomiast NAGRANIE Z MIKRO-KAMERY zaczyna się od 12 sekundy.
C Z K A W K Ę widać między 23sek a 25sek nagrania. Wcześniej jeszcze widać główkę dziecka, twarz dziecka, rączki, i to jak 7 tygodniowe dziecko w łonie matki rusza nóżkami.
A poniżej podaję LINK do zdjęcia szczątek 7-tygodniowego dziecka,
które zostało "abortowane", widać maleńkie dłonie, stópki oraz część tułowia:
www.unmaskingchoice.ca/sites/default/files/imagecache/original/images/7weeks.jpg
A na stronie:
www.unmaskingchoice.ca/strategy/pictures/abortion
można zobaczyć zdjęcia szczątków ciał dzieci zabitych - 'abortowanych', 'usiniętych' w różnych tygodniach życia w łonie matki.
-----------------
Na stronie: www.ehd.org/see-baby.php
znajduje się krótki filmik - prezentacja "See Baby" - "Zobacz Dziecko", wykonana przez zespół amerykańskiego projektu mającego na celu zarejestrowanie najwcześniejszych etapów rozwoju dziecka, w całości finansowanego z funduszy Narodowego Instytutu Zdrowia USA.
W 27sek filmiku widać nagranie z bliska z MIKRO-KAMERY:
BIJĄCEGO SERCA DZIECKA
w wieku
5 tygodni i 6 dni od poczęcia.
------------------
W 6-tygodniu życia dziecka od poczęcia, okolica warg dziecka staje się
WRAŻLIWA NA DOTYK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a jej podrażnienie powoduje obrót ciała DZIECKA, cofnięcie głowy:
www.ehd.org/movies.php?mov_id=29&language=71
(Powyższa strona jest częścią projektu sfinansowanego przez Narodowy Instytut Zdrowia USA)
------------------
Tutaj jest bezpłatny numer stworzony właśnie dla kobiet, które potrzebują wsparcia dla siebie i swojego nienarodzonego dziecka:
800 112 800
(jest on bezpłatny i czynny od poniedziałku do piątku w godz. 19.00-7.00, a w pozostałe dni przez całą dobę). Są fundusze dla kobiet wychowujących dzieci! Też jest możliwość oddania dziecka, bez żadnych konsekwencji, do adopcji - wtedy też żadnej kobiety nigdy nie będzie dręczyć myśl, sumienie, że zabiła swoje dziecko.
Można także pozostawić Dziecko w Oknie Życia:
pl.wikipedia.org/wiki/Okno_%C5%BCycia
- Lepiej oddać własne dziecko do adopcji niż zostać zabójczynią własnego dziecka.
-ALE NAWET NIE BĘDZIE TAKIEJ POTRZEBY, ŻEBYŚ MIAŁA Z PRZYCZYN FINANSOWYCH ODDAWAĆ SWOJE DZIECKO DO ADOPCJI:
Tutaj dla przykładu podaję jeden z funduszy: FUNDUSZ WSPARCIA RODZINY, którego celem jest wsparcie finansowe kobiet w ciąży znajdujących się w bardzo trudnej sytuacji materialnej i rodzinnej:
pro-life.pl/?a=pages&id=225
Łączna pomoc w wysokości 17 000 zł
(5 tysięcy zł w czasie trwania ciąży, a następnie przez dwa lata co miesiąc po 500 zł).
W wyjątkowych sytuacjach pomoc będzie wydatkowana w jeszcze w innych okresach.
Można również osobiście skontaktować się w sprawie pomocy z Funduszu wsparcia rodziny, na wspomnianej stronie w panelu u góry strony jest zakładka "KONTAKT" i jest podany telefon, adres e-mail, także adres zwykły: ul. Krowoderska 24/6, 31-142 Kraków
tel./fax (12) 421-08-43
e-mail: [email protected]
(Sekretariat redakcji czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 9.00-15.00.)
-------------
JEŚLI NIE MOŻESZ WYCHOWAĆ SWOJEGO DZIECKA
(nawet pomimo Funduszu Wsparcia Rodziny, łączna pomoc: 17 000 zł, a w wyjątkowych sytuacjach więcej)
TO PROSZĘ ODDAJ SWOJE DZIECKO DO ADOPCJI,
A NIE ZABIJAJ SWOJEGO DZIECKA!!!
- Ile Matek przecież oddało swoje dziecko do ADOPCJI! Zobacz ile jest przykładów spośród sławnych ludzi:
Matka Johna Lennona, Nelsona Mandeli, The Babe, Jamie Foxxa, Nancy Reagan, Billa Clintona, Jacka, J.R.R. Tolkiena, Tima McGraw, Faith Hill, Davesa Thomasa, Sarah McLachlan, "D.M.C." McDaniels, Matka Steve Jobsa, Jesse Jackson, Newt Gingrich, Willie Nelson, Matka Eleanor Roosevelt....
I wiele wiele innych MATEK, które nie zabiły swojego DZIECKA, ale oddały je do adopcji - nikt nie śmie im tego zarzucić!!!! - Wiele kobiet, choć kochało swoje dziecko, to oddały je do adopcji, ale nie ZABIŁY SWOJEGO DZIECKA!!
A Steve Jobs (jeden z dwójki założycieli znanej na całym świecie firmy Apple) w swojej biografii opisał, że w latach 80tych odnalazł swoją Matkę i podziękował swojej Matce, że go nie zabiła, a oddała do adopcji:
„Chciałem ją spotkać po to by przekonać się czy wszystko z nią jest ok i podziękować jej, że nie abortowała mnie. Gdy zaszła w ciąże miała 23 lata i wiele przeszła by mnie urodzić”- opowiadał geniusz informatyki. W końcu Jobs odnalazł kobietę- Joanne Schieble. Matka widząc syna, przeprosiła go ze łzami w oczach za to, że zdecydowała się go oddać do adopcji. „Nie przejmuj się”- powiedziałem jej. „Miałem znakomite dzieciństwo”- powiedział Jobs.
Pozwól sobie i swojemu dziecku pomóc!
-----------------------
Na stronie www.lifeissues.org
można najechać kur***m po lewej stronie na
"Listen to the heartbeat of a baby 6.5 week from conception"
I POSŁUCHAĆ JAK
BIJE SERCE DZIECKA,
które ma 6 i pół tygodnia od poczęcia i jest w łonie matki.
----------
Na stronie www.unmaskingchoice.ca
po zjechaniu na dół strony, można kliknąć i obejrzeć krótki film "Abortion: before & after", "aborcja przed i po" (jeśli chce się go obejrzeć wchodząc na youtube to trzeba się zalogować, ale można obejrzeć nie przechodząc na youtube - i wtedy bez logowania).
Widać na nim m.in.:
NAGRANIE Z MIKRO-KAMERY
Z WŁASNYM ŹRÓDŁEM ŚWIATŁA,
która sfilmowała poruszające się 7-tygodniowe
DZIECKO W ŁONIE MATKI !!!!!!!
(to nagranie pochodzi ze strony amerykańskiego projektu finansowanego z Narodowego Instytutu Zdrowia USA mającego na celu zarejestrować najwcześniejsze chwile życia człowieka).
Poniżej podaję linki do dwóch print screenów:
TUTAJ --->
img547.imageshack.us/img547/8381/dziecko7tygaborcjamorde.jpg
ZDJĘCIE PO LEWEJ STRONIE przedstawia 7-tygodniowe dziecko (to zdjęcie pochodzi ze strony amerykańskiego projektu finansowanego z Narodowego Instytutu Zdrowia USA mającego na celu zarejestrować najwcześniejsze fazy rozwoju człowieka).
NA ZDJĘCIU PO PRAWEJ STRONIE widać szczątki ciała 7-tygodniowego dziecka po "aborcji".
TUTAJ --->
img580.imageshack.us/img580/7997/mikrokameradziecko7tygo.jpg
PO LEWEJ STRONIE jest kadr z nagrania z MIKRO-KAMERY, która nagrała 7 tygodniowe DZIECKO w łonie matki.
PO PRAWEJ STRONIE: jest zdjęcie szczątków innego dziecka w tym samym wieku 7 tygodni, które zostało "abortowane".
Również na stronie, którą podałem wyżej:
www.unmaskingchoice.ca
gdzie po zjechaniu na dół strony, można kliknąć i obejrzeć krótki film
"Abortion: before & after",
w 59 sek jest NAGRANIE Z ABORCJI
wykonanej w 9. tygodniu życia dziecka od poczęcia:
WIDAĆ JAK WYCIĄGANA JEST Z PRZEDSIONKA POCHWY
MALUTKA STÓPKA, a później RĄCZKA
--------------------
Proszę obejrzeć też krótkie filmiki na tej stronie pokazujące skutki ''aborcji'' dla DZIECKA (ta strona jest jeszcze w budowie, ale filmiki działają):
www.abortioninformation.eu/
-------------------
Tutaj zamieszczam jeszcze kilka LINKÓW do nagrań z MIKRO-KAMERY wykonanych w ramach projektu sfinansowanego przez Narodowy Instytut Zdrowia USA i mającego na celu dokładne zarejestrowanie najwcześniejszych chwil życia dziecka:
a)
W 7 tygodniu zaobserwowano CZKAWKĘ dziecka, widać już ruchy nóg, a także reakcję na zaskoczenie. Film z mikro-kamery --->
www.ehd.org/movies.php?mov_id=248&language=71
b)
W 7 tygodniu dłonie dziecka mogą się już wzajemnie dotykać, podobnie jak stopy. Powstały też stawy kolanowe. Film z mikro-kamery --->
www.ehd.org/movies.php?mov_id=42&language=71
c)
Proszę zobaczyć na filmie z mikro-kamery jak 7 tygodniowe dziecko rusza rączkami i proszę zwrócić uwagę na palce u rąk (oczywiście wyraźnie widać głowę dziecka, ręce, dobrze widać łokieć, nosek dziecka, stópki dziecka):
www.ehd.org/movies.php?mov_id=41&language=71
d)
Film z mikro-kamery DZIECKA w wieku 5 tygodni od poczęcia.
Proszę zwrócić uwagę na masywną wątrobę wypełniającą brzuch, sąsiadującą z bijącym sercem dziecka:
www.ehd.org/movies.php?mov_id=25&language=71
e)
Już w 6 tygodniu okolica warg DZIECKA jest
WRAŻLIWA NA DOTYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a jej podrażnienie powoduje obrót ciała, cofnięcie głowy:
www.ehd.org/movies.php?mov_id=29&language=71
Powyższe LINKI to strony projektu sfinansowanego przez Narodowy Instytut Zdrowia USA, którego celem było dokładne zarejestrowanie najwcześniejszych chwil życia dziecka.
-------------
Jako rzecz szczególnie poruszającą, dodaję link do najnowszego wywiadu z Nickiem Vuicicem, który mimo tego, że nie posiada rąk i nóg, żyje pełnią życia, podróżuje po świecie, robi również karierę jako inwestor na rynku nieruchomości i jest jednym z najpopularniejszych na świecie mówców motywacyjnych: wpolityce.pl/dzienniki/dziennik-lukasza-adamskiego/34862-jestem-dowodem-na-to-ze-bog-nie-popelnia-bledow-nick-nie-ma-nog-i-rak-mimo-to-pomaga-innym
Jest też przeciwnikiem zabijania dzieci, w swoim wywiadzie tak powiedział:
"(...)
Nie mogę się doczekać dnia, gdy stanę przed zwolennikami aborcji i powiem im:
zabijcie mnie.
Lekarze nigdy nie sądzili, że będę miał tak wspaniałe życie!
A co jeżeli lekarze by się wcześniej dowiedzieli o mojej niepełnosprawności i przekonali moich rodziców, że skazywanie mnie na los człowieka bez kończyn jest niehumanitarne? Jestem dowodem na to, że Bóg nie popełnia błędów. Nikt z nas nie wie, jakie Bóg ma wobec nas plany."
---
Niżej zamieszczam link do artykułu pokrótce opisującego
licznych ATEISTÓW I AGNOSTYKÓW
i jednocześnie silnych przeciwników mordowania dzieci w łonie matek:
www.polskatimes.pl/artykul/10118,ateisci-i-agnostycy-takze-sa-przeciw-przerywaniu-ciazy,id,t.html
Jedną z tego typu osobistości była zdeklarowana ateistka Oriana Falaci, która napisała kiedyś "List do nienarodzonego dziecka" - książkę zaczynającą się słowami: "Tej nocy wiedziałam, że byłeś. Kropelka życia, która wyrwała się z nicości?"
Gdy umierała na raka i próbowano ją przekonać, że być może mogłyby ją wyleczyć KOMÓRKI MACIERZYSTE POBRANE Z LUDZKICH EMBRIONÓW, odpowiedziała:
"Bardzo kocham żyć i chciałabym żyć, jak długo tylko się da. Jestem zakochana w życiu. Ale leczyć moje nowotwory wstrzykiwaniem sobie komórek pochodzących z nigdy nie- narodzonego dziecka wydaje mi się aktem kanibalizmu.
To tak jak Medea, która zabija własne dzieci."
-------
Pozdrawiam,
Piotr
PS.
Tutaj jest bezpłatny numer stworzony właśnie dla kobiet, które potrzebują wsparcia dla siebie i swojego nienarodzonego dziecka:
800 112 800
(jest on bezpłatny i czynny od poniedziałku do piątku w godz. 19.00-7.00, a w pozostałe dni przez całą dobę). Są fundusze dla kobiet wychowujących dzieci! Też jest możliwość oddania dziecka, bez żadnych konsekwencji, do adopcji - wtedy też żadnej kobiety nigdy nie będzie dręczyć myśl, sumienie, że zabiła swoje dziecko.
Można także pozostawić Dziecko w Oknie Życia:
pl.wikipedia.org/wiki/Okno_%C5%BCycia
- Lepiej oddać własne dziecko do adopcji niż zostać zabójczynią własnego dziecka.
-ALE NAWET NIE BĘDZIE TAKIEJ POTRZEBY, ŻEBYŚ MIAŁA Z PRZYCZYN FINANSOWYCH ODDAWAĆ SWOJE DZIECKO DO ADOPCJI:
Tutaj dla przykładu podaję jeden z funduszy: FUNDUSZ WSPARCIA RODZINY,
którego celem jest wsparcie finansowe kobiet w ciąży znajdujących się w bardzo trudnej sytuacji materialnej i rodzinnej:
pro-life.pl/?a=pages&id=225
(5 tysięcy zł w czasie trwania ciąży, a następnie przez dwa lata co miesiąc po 500 zł).
W wyjątkowych sytuacjach pomoc będzie wydatkowana w jeszcze w innych okresach.
Można również osobiście skontaktować się w sprawie pomocy z Funduszu wsparcia rodziny, na wspomnianej stronie w panelu u góry strony jest zakładka "KONTAKT" i jest podany telefon, adres e-mail, także adres zwykły: ul. Krowoderska 24/6, 31-142 Kraków
tel./fax (12) 421-08-43
e-mail: [email protected]
(Sekretariat redakcji czynny od poniedziałku do piątku w godzinach 9.00-15.00.)
-------------
JEŚLI NIE MOŻESZ WYCHOWAĆ SWOJEGO DZIECKA
(nawet pomimo opisanego wyżej Funduszu Wsparcia Rodziny,
łączna pomoc: 17 000 zł, a w wyjątkowych sytuacjach więcej)
TO PROSZĘ ODDAJ SWOJE DZIECKO DO ADOPCJI,
A NIE ZABIJAJ SWOJEGO DZIECKA!!!
- Ile Matek przecież oddało swoje dziecko do ADOPCJI! Zobacz ile jest przykładów spośród sławnych ludzi:
Matka Johna Lennona, Nelsona Mandeli, The Babe, Jamie Foxxa, Nancy Reagan, Billa Clintona, Jacka, J.R.R. Tolkiena, Tima McGraw, Faith Hill, Davesa Thomasa, Sarah McLachlan, "D.M.C." McDaniels, Matka Steve Jobsa, Jesse Jackson, Newt Gingrich, Willie Nelson, Matka Eleanor Roosevelt....
I wiele wiele innych MATEK, które nie zabiły swojego DZIECKA, ale oddały je do adopcji - nikt nie śmie im tego zarzucić!!!! - Wiele kobiet, choć kochało swoje dziecko, to oddały je do adopcji, ale nie ZABIŁY SWOJEGO DZIECKA!!
A Steve Jobs (jeden z dwójki założycieli znanej na całym świecie firmy Apple) w swojej biografii opisał, że w latach 80tych odnalazł swoją Matkę i podziękował swojej Matce, że go nie zabiła, a oddała do adopcji:
„Chciałem ją spotkać po to by przekonać się czy wszystko z nią jest ok i podziękować jej, że nie abortowała mnie. Gdy zaszła w ciąże miała 23 lata i wiele przeszła by mnie urodzić”- opowiadał geniusz informatyki. W końcu Jobs odnalazł kobietę- Joanne Schieble. Matka widząc syna, przeprosiła go ze łzami w oczach za to, że zdecydowała się go oddać do adopcji. „Nie przejmuj się”- powiedziałem jej. „Miałem znakomite dzieciństwo”- powiedział Jobs.
Naprawdę jest wielu ludzi, którzy mogą pomóc Tobie i Twojemu Dziecku - i chętnie pomogą!
TYLKO POZWÓL SOBIE I SWOJEMU DZIECKU POMÓC!!!
---------
JEŚLI TE SUBSTANCJE MAJĄCE ZABIĆ DZIECKO PRZED NARODZENIEM ZOSTAŁY JUŻ ZAŻYTE,
to trzeba jak najszybciej zgłosić się do lekarza
ŻEBY ZROBIONO DOSŁOWNIE W S Z Y S T K O
ABY URATOWAĆ TO DZIECKO, ŻEBY NIE UMARŁO! - Twoja Córeczka, lub Twój Synek.
----------- - https://www.forumginekologiczne.pl/forum/ciaza-po-aborcji/watek/715768/1.html#p717025https://www.forumginekologiczne.pl/forum/ciaza-po-aborcji/watek/715768/1.html Ciąża po aborcji... Gość
podjęłaś decyzję, a teraz liczysz na cud? Wybór zawsze jest, ciężki, ale jest. Niestety w takich sytuacjach nie jesteście same, jest wasze dziecko, które bezdusznie mordujecie. Nie mów, że jest ci ciężko, bo nikt tu naiwny nie jest. Wolałaś zabić swoje dziecko niż nawet oddać je komuś kto by je pokochał, więc teraz nie mydl tu ludziom oczu. Oczywiście to jest twoja sprawa, ale nie licz, że ktoś będzie tu trzymał kciuki, żeby udało ci się zajśc w ciążę. Życzyć powodzenia to powinno się komuś kto w ogóle nie może zajść w ciąże,a ty raczej z tym problemu nie miałaś. Wybór też miałaś.
Organizmy ludzkie i ich psychika różnie reagują na różne czynności medyczne. - Gość
- Usunięcie sieci większej
- Brak miesiączki pomimo negatywnych testów
Witam. Dziś jest 32 dc, w którym nadal nie dostałam miesiączki. Moje...
- Zapłodnienie w czasie miesiączki
Witam, cykle mam regularne 28-29 dni. 9.02. rozpoczęła się miesiączka,...
- za duzy wziernik
Mam ktopot bo jeszcze nie wspolzylam a lekarz ginekolog na sorze aby potwierdzic albo zaprzeczyc...
Forum: Dla nastolatek