Poszukuję dobrego ginekologa w Lublinie, który potraktuje mnie poważnie. Mam...
Forum: Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjentki
Temat: krwawienie ze śluzem (1)
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/krwawienie-ze-sluzem/watek/54229/1.html#p54229https://www.forumginekologiczne.pl/forum/krwawienie-ze-sluzem/watek/54229/1.html krwawienie ze śluzem
witam mam 25 lat, urodzilam 2 dzieci mlodsze ma 2 lata. miesiac temu bylam, u ginekologa na badaniu ginekologicznym, na drugi dzien zaczelam dziwnie krwawic, nigdy nie maialam takiego krwawienia a raczej plamienia,(fakt nie bylo tego duzo )na poczatku byla to czysta krew podobna do okresu, ale na drugi dzien juz zmienila sie na brunatne delikatne skrzepy ze sluzem. bardzo sie wystraszylam wiec poszlam do lekarza poniewaz okres powinnam dostac dopiero za tydzien a mam go regularnie, lekarz powiedzial ze nic tam nie widzi i kazal mi zrobic test ciazowy bo moze jestem w ciazy i cos jest z ta ciaza nie tak. zrobilam 2 testy, pierwszy w ten sam dzien a drugi na zajutrz, oby dwa wyszly negatywne. plamienie minelo po 3 dniach. za jakis tydzien dostalam normalny okres. pomyslalam sobie ze to moze podczas badania moze lekarz mi podraznil nadżerke ale dzis znow zaczelam plamic, jest to jasna krew z sluzem. bardzo sie boje i nie wiem co robic!!! jutro znow ide do lekarza prosic o badanie usg. wczesniej odmówil twierdzac ze na narodowy fundusz czeka sie 3 tygodnie i jak chce moge sobie zrobic prywatnie. panie doktorze prosze o pomoc, jakie badania moglabym sobie zrobic by sprawdzic co sie ze mna dzieje(boje sie ze moze mam jakies guzy), nigdzy nie mialam takich problemow. mam laceracje szyjki macicy ( zapamietalam bo lekarz tak powiedzial) i nadzerke wielkosci 5 zl. nie wiem co wykazalo badanie cytologiczne bo u nas czeka sie na nie miesiac, a jak dzwonilam to jeszcze nie bylo wyniku. z góry dziekuje za odp.
[addsig]Ostatnia edycja:jusis83
- Gość
- Szukam dobrego ginekologa
- Brak miesiączki pomimo negatywnych testów
Witam. Dziś jest 32 dc, w którym nadal nie dostałam miesiączki. Moje...
- Wynik Beta HCG <2.3
Dzień dobry, opóźnia mi się miesiączka, do tej pory cykl trwał...
- Krwawienie 12 dni po okresie
Dzień dobry. Jestem nowym użytkownikiem. Proszę o poradę, choć wiem...