Witam wczoraj podczas stosunku zaczęł omnie raptownie przeszywająco boleć...
Forum: Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjentki
Temat: Który wynik prawidłowy????? (1)
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/ktory-wynik-prawidlowy/watek/53990/1.html#p53990https://www.forumginekologiczne.pl/forum/ktory-wynik-prawidlowy/watek/53990/1.html Który wynik prawidłowy????? GośćPoczątkującaZalogowani użytkownicy mają możliwość budowania własnego statusu na forach grupy Medforum.
Po napisaniu odpowiedniej ilości postów przy avatarze pojawi się odpowiedni status.- Początkujący/ca - mniej niż 100 postów
- Wtajemniczony/na - pomiędzy 101 a 300 postów
- Forumowicz/ka - pomiędzy 301 a 1200 postów
- Komentator/ka - pomiędzy 1201 a 3600 postów
- Lider/ka opinii - pomiędzy 3601 a 6000 postów
- VIP - więcej niż 6001 postów
Witam Mam problem.Od grudnia tamtego roku biorę tabletki Sindy 35.Nigdy żadnej nie zapomniałam.Kocham się ze swoim przyszłym mężem bardzo często,czasem trzy,cztery razy dziennie.Ostatnio nie chciałam mieć krawienia i ni zrobiłam przerwy.Pod koniec drugiego opakowania zaczęłam mieć mdłości,zawroty głowy,częste oddawanie moczu i dziwne wachania nastrojów.W tym czasie przezywałam bardzo duży stres.Dla pewności gdy w pierwszy dzień przewidywanej miesiączki nic się nie działo zrobiłam test i wyszedł pozytywny Ale na następny dzień miałam już normalne krawienie.Przed wzięciem pierwszej tabletki kojelnego opakowania zrobiłam test znowu i wyszedł negatywny!!!!!Czy to możliwe,żeby tamte objawy były wynikiem stresu?Powinnam dalej brać tabletki czy zrobić kolejny test?Który wynik testu jest prawidłowy????Mdłości i zawroty głowy minęły.Proszę o szybką odpowiedź
Ostatnia edycja: - Gość
- Kłujący ból po stosunku
- Co to jest
witam, po raz trzeci mam owrzodzenie wejścia do pochwy. Towarzyszy temu okropny...
- Test ciążowy
Witam wczoraj wieczorem zrobiłam test ciążowy na którym pokazała...
- Rana się nie goi
Witam. Jestem ponad 2 miesiące po zabiegu marsupializacji. Wszystko ładnie...