Część mam pytanie od roku staram się z mężem o dziecko mamy...
Forum: Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjentki
Temat: Mała waga 1,5 rocznego dziecka (1)
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/mala-waga-1-5-rocznego-dziecka/watek/54220/1.html#p54220https://www.forumginekologiczne.pl/forum/mala-waga-1-5-rocznego-dziecka/watek/54220/1.html Mała waga 1,5 rocznego dziecka GośćZalogowani użytkownicy mają możliwość budowania własnego statusu na forach grupy Medforum.
Po napisaniu odpowiedniej ilości postów przy avatarze pojawi się odpowiedni status.- Początkujący/ca - mniej niż 100 postów
- Wtajemniczony/na - pomiędzy 101 a 300 postów
- Forumowicz/ka - pomiędzy 301 a 1200 postów
- Komentator/ka - pomiędzy 1201 a 3600 postów
- Lider/ka opinii - pomiędzy 3601 a 6000 postów
- VIP - więcej niż 6001 postów
Moja córka ma 17 miesięcy (25 lipca skończy)i waży 9kg przy wzroście 80cm. Pomijając jej niedowagę jest zdrowym, pogodnym dzieckiem. Bardzo wcześnie zaczeła raczkować, chodzi już od 9 miesiąca. Rozwija się prawidłowo. Robiłam jej kilkakrotnie badanie moczu oraz morfologię i poziom żelaza. Wyniki przedstawiają się tak hemoglobina 12,8 (norma od 11), żelazo 68 (norma od 50), badanie oraz posiew moczu nic nie wykazały. Juz zaczynam się martwić czy coś jest nie tak czy można przyjąć "zasadę", że będzie drobna ponieważ z mężem jesteśmy objoje drobnej kości. Jeżeli chodzi o apetyt to nie narzekam jak na swoją wagę to potrafi zjeść choc czasami bywają ciężkie dni. Jedynym niepokojącym mnie problemem jest zbyt duża ilość robienia kupek, obecnie jest w trkacie ząbkowania i wyżynania się ząbków, robi ich od 2 do 4 (zdarzają się luźne), natomiast normalnie robi też od 1 do 3. czy to jest normalne. Proszę o pomoc. Jestem załamana jak patrze na dzieci których matki nie borykają się z niedowagą swoich pociech. Dodam jeszcze, że oboje z mężem byliśmy typami niejadków
Ostatnia edycja: - Gość
- Luteina
- Test ciążowy
Witam wczoraj wieczorem zrobiłam test ciążowy na którym pokazała...
- Kłujący ból po stosunku
Witam wczoraj podczas stosunku zaczęł omnie raptownie przeszywająco boleć...