Zaloguj
Reklama

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

Temat: muszę zażyć *** pomocy (36)

ulubione
  • muszę zażyć arthrotec pomocy
    Gość

pomocy niech napiszą dziewczyny które sa po zabiegu, ja tabletki juz mam i czekam, zeby wziac.. ale mam tylko 10.. pomocy tak sie boje!!

• Reklama
    Gość

ja tez chce zażyć a bardzo sie boje ;(
    M.

Gość

ja muszę, mam juz dwojke dzieci i nie mam wyboru.. a Ty jaka masz sytuacje? moze na gg pogadamy?
    S.

• Reklama
    Gość

podaj gg odezwę sie
    M.

Treść zablokowana przez moderatora
    Gość

Dziewczyny piszcie jak już jestescie po, kazda informacja jest wazna... boje sie krwotoku, ze wyladuje w szpitalu tyle sie o tym naczytalam.. co do bolu, czy moze byc porownywalny z prawdziwym bolem porodowym?? rodzilam dwa razy, raz z powaznymi komplikacjami ( pol roku temu) i wiem co taki bol oznacza ale mam ketonal i tramal takze mysle ze z bolem jakos sobie poradze.. tylko ze te tabletki trzebqa pod jezyk :/ dopochwowo sie boje ze nie zadzialaja jak powinny.. a mam tylko 10, jedno opak ***.. dodam, ze to chyba 5 tyg, liczac od ostatniego dnia okresu (10grudnia)... u lekarza bylam dokladnie tydzien temu i nic lekarka nie wykryla podczas badania mimo, ze wlozyla wziernik bo robila cytologie.. ale wczoraj zrobilam 2 testy i pozytywne.. napiszcie cos pomocy!!

Gość

GG 6702901

Gość

Drogi Piotrze, ja to wszystko wiem, uwierz - mam dwójke dzieci i jestem samotna matka! syn ma 4 lata, corka pol roczku.. i teraz znow ciaza, wpadka.. dla mnie nie mozliwe jest urodzic to dziecko, nie moge tak myslec, teraz to tylko zlepek komorek.. zycie jest okropne i wiem co beda pisac wszyscy anty.. ale ja tez to przezywam!!
    S.

Gość
    Treść zablokowana przez moderatora
    Gość

mam 10 bo ktos akurat mial i mi dal te tabletki, recepte tez moge zalatwic jakby to nie pomoglo na kolejne.. ale boje sie krwotoku i smaku tych prochow
    S.

Reklama
Zobacz inne dyskusje