Witam.25.05 przyjęłam tabletkę Dzień Po Ellaone (zapomniałam...
Forum: Infekcje intymne
Temat: Nawracające infekcje bez przyczyny (1)
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/nawracajace-infekcje-bez-przyczyny/watek/1517213/1.html#p1517213https://www.forumginekologiczne.pl/forum/nawracajace-infekcje-bez-przyczyny/watek/1517213/1.html Nawracające infekcje bez przyczyny
Cześć, od roku zmagam się nawracającymi infekcjami intymnymi. Na początku roku wyleczyłam się z grzybicy pochwy, teoretycznie było wszystko dobrze, ale ja cały czas odczuwam dyskomfort, pieczenie swędzenie, podrażnienia warg sromowych
, uczucie gorąca w podbrzuszu. Wszystkie te dolegliwości utrudniają stosunki seksulane(z jednym partnerem) i ogólnie życie. Jestem w stałym kontakcie ze swoim ginekologiem, ale on niestety już nie wie co mi dolega, bada mnie za każdym razem i mówi że nie ma żadnej nieprawidłowości i nie widzi potrzeby zapisywania kolejnych leków, bo to nic nie da, musimy znaleźć przyczynę.. Miesiąc temu poprosił żebym zbadała glukoze i ferytyne, a mąż zbadał mocz. Glukoza 90, ferrytyna 6.12, zapisał szelazo raz dziennie, wierząc że to przyczyna nawracajacych dolegliwości (zazywam drugi tydzień i nie czuje poprawy). Dbam o higienę, stosuje naturalny plyn do mycia okolic intymnych, nie używam tamponow, tylko bezapachowe podpaki, zrezygnowałam z cytrusow, nie jem ostrych ani przetworzonych potraw. Co może mi jeszcze szkodzić lub co mogę jeszcze zbadać? Proszę o pomoc, jestem już zmęczona i psychicznie wykończona, tym bardziej, że jesteśmy razem z mężem 7 lat i nigdy przez ten czas nie miałam żadnej infekcji. - Gość
- Tabletki antykoncepcyjne i tabletka dzień po
- Krocze po nacieciu
Czy tak to powinno wyglądać ? Rana po nacięciu
- Ryzyko po 2cc - poród
Jestem mama 2, 2x poród cc, po drugim cc ginekolog oznajmiła ze jestem bardzo...
Forum: Operacje i zabiegi - Scratching endometrium
Witam miałam przeprowadzony scratching endometrium zaraz po zabiegu miałam 3 dni...
- Tematy:
- infekcje pochwy