Piszę z zapytaniem czy jak po trzech tygodniach od ostatniego okresu zaczęłam dwa...
Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki
Temat: nie bierzcie hormonów (1)
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/nie-bierzcie-hormonow/watek/755006/1.html#p755006https://www.forumginekologiczne.pl/forum/nie-bierzcie-hormonow/watek/755006/1.html nie bierzcie hormonów Gość
witam mam na imie agnieszka bralam ant.hormonalna przez prawie 6 lat poniewaz nie chcialam dzieci,obecnie mam 1 dziecko lat 6.kiedy zakonczylam przygode z antykami to sobie pomyslalam ze szkoda zdrowia na chemie wiec odstawilam. no i myslalam ze okres bedzie regularny ale sie pomylilam . pierwszy okres ten prawdziwy dostalam po poltora miesiaca,potem myslalam ze przyjdzie wczesniej,ale nic dalej poltora miesiaca minelo,w koncu wybralam sie do lekarza gin.dal na wywolanie luteine i powiedzial ze moj organizm poprostu sie przyzwyczail do hormonow.ale ze mowilam mu ze nie chce dzieci to pewnie szedl na latwizne i dalej chcial wciskac to g.....o,,wiec mialam wziac luteine i jak dostane okres to brac antyki ale luteine wykupilam a antykow nie. powiedzialam ze koniec trucia i rozwalania organizmu .no i kiedy po luteinie okres dostalam to na tym sie skonczylo,nie kpilam juz tamtych tabletek . pomyslalam ze pojade do innego lekarza i spytam co nie co .. wiec zapytalam czy po antykach tak sie dzieje i rzeczywiscie tak jest ze organizm sie musi oczyscic i zajmje to nawet pol roku a tamten doktorek mi tego nie powiedzial i jeszcze powiedzial ze jestem psyhiczna .a ten wszystko wytlmaczyl i powiedzial ze nie potrzebna byla ta luteina i sie uspokoilam .chce pocieszyc wszystkie dziewczyny zeby nie szly do 1 lepszeego doktora tylko dobrego,zeby umial wytlumaczyc,bo naprade mozna wpasc w depresje a lekarze przeciez sa od tego zeby pomagac. no i znow poltora miesiaca i nic. brak okresu ale zero nerwow bo po 1 dawce luteiny organizm pewnie tez wariowal az kupilam malwe koszt 2.70 zaparzylam wypilam z 4 szklanki i na rano okres brzucch zawsze bolal mnie tak samo dol brzucha i przy tym tez wiec dziewczyny...nie ma trucia chemia,czysta natura i nic wiecej,polecam naprawde
- Gość
- Czy może to być ciąża?
- Nacięta torbiel gruczołu bartolina
Hej, miałam tydzień temu zabieg polegający na nacięciu torbieli na gruczole...
- Escapelle 25 dzień cyklu
Hej, 12 marca niestety przydarzyła się nam z chłopakiem wpadka. Był to...
- Wynik Beta HCG <2.3
Dzień dobry, opóźnia mi się miesiączka, do tej pory cykl trwał...