Witam biorę te tabletki między 18 a 19 godziną, wczoraj wzięłam o 23:00...
Forum: Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjentki
Temat: NIE POTRAFIMY TEGO ZROBIĆ. (1)
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/nie-potrafimy-tego-zrobic/watek/61233/1.html#p61233https://www.forumginekologiczne.pl/forum/nie-potrafimy-tego-zrobic/watek/61233/1.html NIE POTRAFIMY TEGO ZROBIĆ.
WITAM
nie wiem dokładnie czy tu mogę opisac sprawy sexu ale nie mogłem znaleźć innego miejsca.
chodzi o to że robimy "to" z moją dziewczyną już prawie rok. ale tak naprawdę te udane razy to można policzyć na palcach jednej ręki. dlaczego jest żle? dlaczego nie wychodzi?
kiedy zbliżamy się do siebie z moją dziewczyną to jest pięknie, dotykamy się całujemy. i w pewnym momencie wiemy już że zaraz się zbliżymy. i w większości przypadków kończymy po 3 minutach. ale dlatego że moja dziewczyna twierdzi, że odczuwa ból. niby wykonują parę ruchów ale w pewnym momencie mówi że ją boli. ja nie wiem czy na początku powinno ją boleć ale wiem że były razy kiedy nic nie mówiła (w sensie i ja wyczuć mogłem że jest wszystko ok) Kończymy wtedy padając sobie w ramiona. nie jestem oczywiście zły z tego powodu. bo bardziej zalezy mi na tym aby jej było dobrze niż tylko mi. chciałbym abyśmy oboje cieszyli się sexem. używamy nawilżacza, ale i tak ona twierdzi że ją boli. czasami wydaje mi się że ona chce to robić tylko dla mojej potrzeby, ukrywając swój ból. ostatnio tak było, że ona przerwała myśląc że to koniec a ja nawet nie miałem "finału".
proszę nam pomóc. i powiedzieć co może być przyczyną? wiem że to może wydać się śmieszne ale "po pijaku" to ona chce to ze mną robić nie czując oczywiście bólu. ale ja nie chce tego robić tylko odurzony.
dziekujęOstatnia edycja: - Gość
- PytanieForum: Antykoncepcja
- Zaczynam panikować
Jestem umówiona do ginekologa, ale dopiero pod koniec miesiąca, a z każdym...
- seks a ew. ciaza
Moja Żona każdy stosunek traktuje tak, jakby mógł zakończyć...
- 35tc wymiary dziecka
Witajcie . Wczoraj na USG lekarz powiedział, że dziecko ma większą...