Hej, 12 marca niestety przydarzyła się nam z chłopakiem wpadka. Był to...
Forum: Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjentki
Temat: plamienia w ciazy 3 trymestr (1)
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/plamienia-w-ciazy-3-trymestr/watek/65746/1.html#p65746https://www.forumginekologiczne.pl/forum/plamienia-w-ciazy-3-trymestr/watek/65746/1.html plamienia w ciazy 3 trymestr
Moim problemem sa plamienie koorów roznych od jasno brazowych do ciemno brazowych, jasno czerwonych, rozowych itp.
Do 20 tyg miałam polipy i krwawienia byly najprawdopodobniej stamtad teraz w badaniu juz sa niewidoczne. Od 20 ty do dzisiaj (27 tydzien) brazowe, czerwone plamienia najprawdopodobniej.z lekko rozwartej szyjki(opuszek palca). Pisze najprawdopodobniej bo nikt na 100 % tego nie potwierdził. W usg wychodzi, ze z dzieckiem ok, łozysko na stronie tylniej ponoc wysoko ( 2 lekarzy mnie badało), szyjka ma 3,5 cm jest twarda i uformowana (tak mówi lekarz).
Panie doktorze ja juz nie mam siły, jestem wykonczona, za każdym razem jade do lekarza bo te plamienia sa tylko po nocy a o np 14 lekarz stwierdza juz prawidłowa wydzieline. od 22 tyg biore fenoterol i skurczy jest góra do 10 dziennie.
Dodam tez ze w momencie plamienia juz po raz 3 zdarza mi sie temp 37,2. a potem jest oki.
Nie mam zadnych dolegliwosci bólowych, nie współzyje, prowadze spokojny tryb życia, od poczatku ciąży jestem na l4. Czasami az głupio jest jechac mi do lekarza bo okazuje sie ze wszystko jest ok. Dodatkowo często zdarza mi sie sie jakies 37, 2. Morfologia hgb 9,8 WBC 10,5 RBC 3,85 HCT 30,4 MCHC 322 PŁYTKI 341, badanie moczu wszystko w normie.
Na zmiane chodze do 2 lekarzy a kontrolnie na usg byłam u 3 lekarza. Czy moge coś jeszcze zrobic ??Ostatnia edycja: - Gość
- Escapelle 25 dzień cyklu
- Plamienie po okresie
Witajcie. Jestem dziś w 12 dniu cyklu. Od wczoraj mam plamienia, nigdy wcześniej mi...
- Co to jest
witam, po raz trzeci mam owrzodzenie wejścia do pochwy. Towarzyszy temu okropny...
- Zaczynam panikować
Jestem umówiona do ginekologa, ale dopiero pod koniec miesiąca, a z każdym...