Hej od kilku miesięcy mam nieregularne miesiączki oraz pojawiają się...
Forum: Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjentki
Temat: plastry evra.problem. bardzo długie nieoczekiwane krwawienie. (1)
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/plastry-evra-problem-bardzo-dlugie-nieoczekiwane-krwawienie/watek/55975/1.html#p55975https://www.forumginekologiczne.pl/forum/plastry-evra-problem-bardzo-dlugie-nieoczekiwane-krwawienie/watek/55975/1.html plastry evra.problem. bardzo długie nieoczekiwane krwawienie.
witam mam problem. pół roku stosuję już plastry antykoncepcyjne - evra.
wszystko było ok. wyjechałam nad morze i akurat zaczęłam nowe opakowanie. gdy wróciłam do domu byłam na 2 plastrze. w ulotce nie ma nic o opalaniu więc troszkę sie poopalałam. na majtkach został mi biały ślad od plastra.czy to wpływa na jego skuteczność? w międzyczasie brałam antybiotyk na ostre zapalenie pęcherza. był to antybiotyk jak wyczytałam,który nie wpływa na antykoncepcję. na 2 plastrze wyjechałam na działkę. gdzie przykleiłam 3 .będąc 3 dzień na 3 plastrze dostałam okres (tydzień za wcześnie). zdenerwowałam się i poszłam do lekarza. lekarz powiedział,że napewno nie jestem w ciążyi,że to się czasem zdarza,zwłaszcza teraz jak jest gorąco i polecił abym nie robiła tygodniowej przerwy tylko przykleiła 1 plaster z kolejnego opakowania. powiedział,że okres ten \"właściwy\",który powinnam dostać tydzień później nie pojawi się i tyle.powiedział,że się unormuje. przykleiłam 1szy plaster .jestem już 5 dzień na tym plastrze i dalej krwawię. krew jest wiśniowo brązowa. sama z siebie nie leci dużo.
więcej leci jak się załatwiam.martwię się .co to może być?
pozdrawiam serdecznie
Ostatnia edycja: - Gość
- Co to może być?
- Szukam dobrego ginekologa
Poszukuję dobrego ginekologa w Lublinie, który potraktuje mnie poważnie. Mam...
- Jajnik który zmienia rozmiar?
Witam. Piszę z powodu bardzo dziwnego według mnie zjawiska, które...
- Co to jest
witam, po raz trzeci mam owrzodzenie wejścia do pochwy. Towarzyszy temu okropny...