Pomylkowo wzielam orgametril
W wyniku pomylki wzielam w czasie miesiaczki, trzeciego dnia orgametril po jednej tabletce rano...
Witam,
Mam dziwna sprawe, wczesniej niestety nie przemyslalam tematu i myslalam ze wszystko bedzie ok, ale od poczatku. Udało mi sie karmić naturalnie jedynie trzy niepelne miesiace, pod koniec moje piersi dawaly po 15-20 ml dwa razy na dobe. Pewnego dnia przestalam sciagac bo zapomnialam, potem nawet o tym nie myslalam i tak nic mnie nie bolalo. Po miesiacu cos tak dziwnie mi sie wydawalo czuje w tych piersiach, mysle zobacze co by bylo, gdybym pomeczyla sie troche z laktatorem, no i co pomyslalam to zrobilam. Po krotkiej chwili z moich piersi wydostala sie gesta zolta ciecz, ale nie taka jak siara, raczej jak ropa.czy myslicie ze byloby to mozliwe? Czymoze to takie zgestniale stare mleko? Mialktos kiedys taka zagwostkę?
Madzia
W wyniku pomylki wzielam w czasie miesiaczki, trzeciego dnia orgametril po jednej tabletce rano...
Odbyłam stosunek dwa dni temu. Dzisiaj test owulacyjny pokazał dwie kreski. Czy jest...
Dzień dobry. Mam nieregularne cykle. 34-42. Ostatni okres miałam 14 marca....
Ostatni okres miałam początkiem lutego. Do tej pory nie dostałam miesiączki....