Gość 2023-03-13 07:21:17
Szanowna Pani,
Historia zna przeróżne scenariusze - te mniej lub bardziej prawdopodobne. Te mniej lub bardziej wiarygodne.
Jednakże z Pani opisu wynika, że prawdopodobieństwo
ciąży jest praktycznie zerowe.
Przypadki, w których doszło do ciąży bez zbliżenia istnieją - są opisane w literaturze medycznej. Jednak stanowią znikomą ilość bardzo wyjątkowych przypadków.
Wydaje mi się, że nie ma możliwości aby była Pani w ciąży a problem ma naturę bardziej psychologiczną. W takim układzie ma Pani dwie możliwości, które zalecałabym. Pierwsza to po prostu zapomnienie o problemie, wmówienie sobie, że nie ma praktycznie szansy na to, że jest Pani w ciąży. Druga możliwość to konsultacja z rodzicem lub prawnym opiekunem (sygnalizując, że problem ma podłoże psychologiczne - nie jestem specjalistką w tym zakresie ale z opisu wynika, że jest to swoistego rodzaju paranoja) oraz wyjaśnienie problemu z psychologiem (aby nie doświadczała Pani podobnych sytuacji w innych aspektach życia codziennego).
Proszę się nie martwić, bo naprawdę nie ma czego
Pozdrawiam
dziekuje bardzo mnie pani uspokoila jednak co jesli ja bede kolejnym takim przypadkiem? mam duze nieszczescie w zyciu
powinnam byc spokojna w 100%?
dziekuje jeszcze raz