Witam, jestem po rezonansie stawu krzyżowo biodrowego i dziś odebrałam opis mam...
Forum: Ginekologia - specjalista radzi, dla pacjentki
Temat: problemy z hormonami (1)
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/problemy-z-hormonami/watek/47999/1.html#p47999https://www.forumginekologiczne.pl/forum/problemy-z-hormonami/watek/47999/1.html problemy z hormonami
Panie doktorze,mam problem...Przez ostatnie dwa,a właściwie ponad dwa miesiące mój organizm "nieco" szaleje. W sumie nie ma co się mu dziwić,ale coraz bardziej mnie to niepokoi. Otóż przez ten czas zdążyłam zacząć i kończyć brać dwa rodzaje tabletek hormonalnych, które po max. 2 tygodniach zażywania musiałam odstawiać,bo się fatalnie po nich czułam. Potem brałam krótko leki homeopatyczne a teraz od kilku dni-tabletki anty. Wszystko to,żeby zlikwidować torbiel. Ale od jakiegoś czasu,chyba od odstawienia tych drugich hormonów,dziwnie się znowu czuję. Wcześniej bolał mnie brzuch i piersi,ale mój ginekolog powiedział,że to normalne po takim hormonalnym zawirowaniu. Ale od jakiegoś tygodnia czuję się jeszcze dziwniej. Mam wrażenie,że mam taki nie wiem...rozpulchniony brzuch w dole tak dziwnie...i czasem czuje takie...nie wiem jak to nazwać..skurcze,szarpnięcia w okolicach jajnika albo niżej...nie wiem,niepokoi mnie to;( czy uważacie,że to wynik hormonów? Bo ja już nie wiem.Do ginekologa się nie mogę póki co wybrać. A martwi mnie to strasznie... W ogóle mi dziwnie...normalnie objawy jak w ciąży,z tym,że jest ona niemożliwa... Okres nawet miałam dziwny dość za każdym(3) razem.a teraz mam jakieś dziwny niby to śluz taki biały,wyglądający na majtkach jak farba...boję się Dzisiaj mam taki lejący się śluz i jeszcze silniejsze bóle w podbrzuszu plus rozciągnięty brzuch...Co sie ze mną dzieje???
Ostatnia edycja: - Gość
- Torbiel widoczna w rezonansie
- Co to może być?
Hej od kilku miesięcy mam nieregularne miesiączki oraz pojawiają się...
- 35tc wymiary dziecka
Witajcie . Wczoraj na USG lekarz powiedział, że dziecko ma większą...
- Wynik Beta HCG <2.3
Dzień dobry, opóźnia mi się miesiączka, do tej pory cykl trwał...