Witam wczoraj wieczorem zrobiłam test ciążowy na którym pokazała...
Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki
Temat: PROBLEMY Z JAJNIKIEM (1)
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/problemy-z-jajnikiem/watek/727617/1.html#p727617https://www.forumginekologiczne.pl/forum/problemy-z-jajnikiem/watek/727617/1.html PROBLEMY Z JAJNIKIEM
Witam mam bardzo ważne dla mnie pytanie iż mam problemy z miesiączką jajnikami itd. mam bardzo nieregularne miesiączki...dostałam miesiączkę i trwała ona 5,6 dni i 3 dni po miesiączce miałam owulacje tak mi się zdawało ponieważ czułam że jajnik mi "wędruje" i strasznie mnie bolał i czułam go jakbym dotykała jakąś piłkę zawsze z lewego jajnika mam owulacje jestem na bank przekonana że miałam owulacje poszłam na drugi dzień do mojego ginekologa a on mi powiedział że to nie była owulacja, że on nie widzi na USG ale ja rozpoznaje moje owulacje a i zaznaczę że dzień przed moją "owulacją" współżyłam z moim partnerem....jest z 8 dzień po owulacji i czuje czasami kłucie tego lewego jajnika czasami prawego kłucie pleców noi częściej się załatwiam(oddaje mocz) nie mam apetytu to co wcześniej jadłam i było dla mnie smaczne teraz mi nie smakuje...nie mam nabrzmiałych piersi, wczoraj znowu myślałam że mam owulacje znowu współżyłam z moim partnerem poszłam znowu na drugi dzień do ginekologa on mi znowu mówi że nie widzi żebym miała owulacje ale ja czułam że tak mnie bolał ten jajnik że z łóżka nie mogłam wstać znowu twardszy niż prawy jajnik i dotykałam brzucha i czułam jakby mrowienie coś w tym stylu.... testy z krwi na hormony itd. miałam robione nie dawno mam wszystko w porządku, jajniki mam bardzo ładne i macice również ginekolog mi mówi że jestem zdrową dziewczyną ale nie wiem naprawdę co mi jest.... czuje w brzuchu że coś jest nie tak.. robiłam wczoraj test ciążowy wyszedł negatywny..może za wcześnie na testy nie wiem.. Gienkolog kazał mi dzisiaj zrobić badanie z moczu bo mu się wydaje że,mam coś z nerkami ale ja czułam że to jajnik mnie pobolewa a nie nerki nie wiem naprawdę co mi dolega może ktoś z was mi pomoże...Bardzo proszę o szybką radę bo już mi ręce opadają....
- Gość
- Test ciążowy
- ❤️
Witam, czy u którejś z was był taki przypadek że w ciąży...
- Test ciazowy, nie wiem jak ocenić wiarygodnośc
Witam. Od 3 dni spóźnia mi się okres. Zrobiłam dziś 2 testy ciazowe,...
- Escapelle 25 dzień cyklu
Hej, 12 marca niestety przydarzyła się nam z chłopakiem wpadka. Był to...