Brak okresu
Hej, na początku roku odstawiłam tabletki antykoncepcyjne, pierwsze dwa okresy...
Witam, mam pytanie, jestem w 7tc (pierwszej ciazy) - liczac od dnia ostatniej @, ciaza nie jest jeszcze potwierdzona przez lekarza ale prowadze b.dokladne obserwacje i wiem ze do zapolodnienia doszlo 17.08. Duzo wczesniej zaplanowalismy z grupa znajomych rejs w Chorwacji. Czy jazda samochododem do Chorwacji i tygodniowy rejs brzegiem morza nie zaszkodzi malenstwu? (do tej pory nie mam zadnych nudnosci i innych klopotow...)
W prawidłowej ciązy podróż samochodem nie wpłynie negatywnie na przebieg ciązy. Warto jednak robić przerwy w długiej podróży. Rejs także nie, choć może wzmóc niektóre dolegliwości związane z ciązą np. nudności i wymioty a wtedy trudno mówić o jakiejkolwiek przyjemności z urlopu.
Hej, na początku roku odstawiłam tabletki antykoncepcyjne, pierwsze dwa okresy...
Witam. Jestem ponad 2 miesiące po zabiegu marsupializacji. Wszystko ładnie...
witam, po raz trzeci mam owrzodzenie wejścia do pochwy. Towarzyszy temu okropny...
Witam bylam dzis u lekarza kazal mi zrobić markery bo nie podoba mu się ksztalt...