Zaloguj
Reklama

Forum: Ginekologia - forum dla rodziny i pacjentki

Temat: Suchość pochwy wywołuje… suchość w ustach? (4)

• Suchość pochwy wywołuje… suchość w ustach?
    Treść zablokowana przez moderatora
  • Reklama
    Gość

dobry artykul, sama znam ten problem, pare tygodni temu mialam duza suchosc, wogole nie chcialo mi sie seksu przez to... troche poczytalam w internecie, kupilam w aptece bez recepty srodek na taka dolegliwosc hydrovag, ktory bralam na zmiane z probiotykiem ginekologicznym lactovaginal, bo czesto miewam infekcje pochwy, wiec biore teraz ochronnie probiotyki, po paru dniach zauwazylam poprawe nawilzenia pochwy, ciagle biore te leki i widze, ze jest coraz lepiej)

Polecam naturalny krem Intimoments, który nie zawiera hormonów tylko takie składniki jak ekstrakt z rokitnika zwyczajnego,z rozmarynu,z zielonej herbaty, z aloesu,z rumianku,chlorelli Dodatkowo kolagen i elastyna utrzymują sprężystośc,jędrność i świeżość skóry.Krem ten jest bardzo popularny wśród kobiet które choć raz zapoczątkowały jego stosowanie.

• Reklama

U mnie suchość pochwy występuje pod koniec cyklu, jednak koleżanka poleciła mi provag żel, który doskonale nawilża, odświeża, zawiera kwas mlekowy, dzięki czemu również chroni przed infekcjami. Zawiera tylko naturalne składniki więc nie uczula.

Reklama
Zobacz inne dyskusje