Pomocy !! Dziewczyny czy wiecie co to może być ? Takie coś wystaje mi z pochwy!...
Forum: Wstydliwe dolegliwości
Temat: Uczulenie na spermę (1)
- https://www.forumginekologiczne.pl/forum/uczulenie-na-sperme/watek/510187/1.html#p510187https://www.forumginekologiczne.pl/forum/uczulenie-na-sperme/watek/510187/1.html Uczulenie na spermę
Witam
Mam bardzo przykry problem,wydaje mi się,że może to być uczulenie na spermę,ale chciałabym by wypowiedział się na ten temat jakiś lekarz lub osoba bardziej doświadczona niż ja. Współżyję regularnie z moim narzeczonym,uprawiamy stosunek przerywany.Ostatnio gdy miałam ostatni dzień okresu (właściwie to już lekkie upławy) kochaliśmy się bez zabezpieczenia i on skończył we mnie, bardzo szczypało mnie w środku, pochwa stała się czerwona,napuchnięta.Ten stan trwał ok 20min. Gdy uprawiamy seks oralny i on się spuści i mam kontakt ze spermą to nic mnie nie piecze,nie mam nigdy żadnej wysypki na ciele ani nic z tych rzeczy.Nie jestem alergiczką, za to często miewam infekcje dróg rodnych.Czy mogliby mi Państwo coś doradzić,wystawić jakąś diagnozę?Byłabym bardzo wdzięczna.Chcemy mieć w niedalekiej przyszłości dzieci,czy jest to możliwe przy alergii na spermę? Czy przy takiej alergii objawia się ona nie tylko w pochwie ale i na innych partiach ciała które mają styczność ze spermą?Dodam,że raz miałam podobną sytuację,ale nie mogę sobie przypomnieć, czy jeszcze kilka razybo takich razy było mało (że mój narzeczony skończył we mnie).Pozdrawiam i bardzo liczę na mądrą wypowiedź. - Gość
- Coś wystaje mi z pochwy pomocyForum: Wstydliwe dolegliwości
- Zmiany na wargach sromowych mniejszych -hpv? Kłykciny?
Czy zmiany na zdjęciu to mogą być kłykciny czy coś innego? Odczuwam...
Forum: Infekcje intymne - Zaczerwienienie/plamka na żołędziu penisa
Witam, mam dosyć wstydliwy problem i mam nadzieję, że znajdzie się tu...
Forum: Infekcje intymne - Alergia czy grzybica ??
Jestem właśnie w trakcie @ i pojawiła mi się jakaś wysypka. Nie jest to...
Forum: Infekcje intymne